Sosyal Medya

Güncel

Meteoroloji'den İstanbul uyarısı: Tarih verdiler

Meteoroloji'den İstanbul'a bir uyarı daha geldi. Yağışlı hava geri dönüyor. 8 Mart Perşembe günü İstanbul'da yağış ve fırtına bekleniyor.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu deÄŸerlendirmelere göre; Orta ve DoÄŸu Karadeniz kıyıları dışında kalan tüm bölgelerimizin aralıklı yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların; yaÄŸmur ve saÄŸanak, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Mardinve Åžanlıurfa Ã§evrelerinde yerel olarak gök gürültülü saÄŸanak, Bitlis, Hakkari, Van ve AÄŸrıçevrelerinde yer yer karla karışık yaÄŸmur ve yüksekleri kar ÅŸeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIÄžI: Kuzey kesimlerde 4 ila 8 derece artacağı, diÄŸer yerlerde önemli bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÃœZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege ve Marmara'nın güney ve batısında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

HAVA DURUMU UYARILARI

Kuvvetli rüzgarların Ege ve Marmara'nın güney ve batısında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Ä°STANBUL HAVA DURUMU

Ä°stanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yaÄŸmur ve saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar ise Güney ve Güneybatı (Lodos) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceÄŸi tahmin ediliyor.

ANKARA/AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.