Sosyal Medya

Güncel

CHP'li vekil YPG leÅŸlerine 'ÅŸehit' dedi

Terör destekçisi CHP



CHP’nin Kadın Kolları 13. OlaÄŸan Kongresi ‘Adalet ve Gelecek’ sloganıyla Ankara’da yapıldı. Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’ndaki kongreye, CHP Ankara Milletvekili Åženal Sarıhan’ın skandal açıklamaları damga vurdu.

KATİL SÜRÜLERİNE ARKA ÇIKTI

Sarıhan kongrede yaptığı konuÅŸmada, PKK terör örgütünün Suriye kolu olan ve Afrin’i iÅŸgal eden PYD/YPG’li katil sürülerine arka çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Ã–zgür Suriye Ordusu güçlerince etkisiz hale getirilen PYD’li teröristleri ‘ÅŸehit’ ilan eden CHP’li vekil, Zeytin Dalı Harekatı’nı hedef alıp “Çocuklarımız gerçek olmayan iddialarla bir bir ÅŸehit ediliyor” ifadesini kullandı. Afrin’de Mehmetçik’e kurÅŸun sıkan teröristlere ‘çocuÄŸum’, leÅŸlerine de ‘ÅŸehit’ diyen Sarıhan’a tepki yaÄŸdı.

ÖRGÜTÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ ÜSTLENDİ

CHP Ankara Milletvekili Åženal Sarıhan’ın skandalı ilk deÄŸil. Sicili kabarık olan Sarıhan, daha önce de TBMM’de düzenlediÄŸi basın toplantısında, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde askerimizi ÅŸehit eden teröristler için ‘eylemci’ ifadesini kullanmıştı. Bununla da yetinmeyen Sarıhan, Kandil’in siyasi uzantısı HDP’yle birlikte ‘katil devlet’ raporu hazırlamaya kalktı. CHP’li vekil Sarıhan, örgütün yayın organlarını savundu, hainlerin avukatlığına soyundu.

CHP Ankara Milletvekili Åženal Sarıhan, Kadın Kolları 13. OlaÄŸan Kongresi’nde yaptığı konuÅŸmada yeni bir skandala imza attı.

SKANDALLARI BUNUNLA SINIRLI DEĞİL

CHP’li Sarıhan, DHKP/C’li sözde eÄŸitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın cezaevinde açlık grevi yaptıkları dönemde ‘devlet tarafından iyi bakıldıklarını belirterek tahliyelerine gerek olmadığı’ yönünde karar veren Avrupa Ä°nsan Hakları Mahkemesi’nin kararını ‘skandal’ olarak nitelendirmiÅŸti. Åženal Sarıhan, geçmiÅŸ dönemde Ä°HD Ankara Åžubesi’nde açlık grevi yapan aileleri de ziyaret ederek cezaevindeki teröristlere sahip çıkmıştı. Sarıhan, kanlı darbe giriÅŸimine kalkışan FETÖ’cü hainlerin mahkemelere tek tip kıyafetle getirilmesi uygulamasına da karşı çıkmıştı. (GüneÅŸ)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.