Sosyal Medya

Güncel

Adana'da yaşanan cinsel istismarla ilgili yeni açıklama!

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Adana'da yaşanan cinsel istismar ile alakalı yeni bir açıklama yaptı.



Adana Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı cinsel istismar ve cinsel saldırıya uÄŸrayan 4.5 yaşındaki kız çocuÄŸun öldüğüne yönelik çıkan haberlerin asılsız olduÄŸunu, küçük kızın hayati tehlikesinin olmadığı yönünde Medya Ä°letiÅŸim Bürosu'ndan yazılı bir açıklama yaptı.

DHA'nın haberine göre, küçük kızın öldüğüne ilişkin bazı yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan haberlerin asılsız olduğu belirterek, yaşanan olayın toplumu derin bir üzüntüye boğduğu ve her kesimde tepkiye neden olduğunun vurgulandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"MaÄŸdurun herhangi bir hayati tehlikesi bulunmayıp, ailesi ile birlikte Hatay'da yaÅŸamaya devam etmektedir. 'ÇocuÄŸun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Cebir ve hile kullanarak kiÅŸiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanan şüpheli ise Adana dışındaki bir ceza infaz kurumunda tutuklu bulunmaktadır. Şüpheli hakkında Adana Cumhuriyet BaÅŸsavcılığımızca yürütülen soruÅŸturmanın en kısa sürede tamamlanarak kamu davası açılıp adaletin tecellisinin saÄŸlanması konusunda gerekli hassasiyet gösterilmektedir" denildi.

Tutuklanan Sedat Keser'in ise güvenlik nedeniyle ismi açıkl

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.