Sosyal Medya

Güncel

Esnaf 78 yaşındaki boyacıyı darbetti

İlkadım ilçesinde ayakkabı boyacılığı yapan Hasan Esmer, küfür ettiği iddiasıyla bir esnafın kendisini darbetmesi sonucunda gözyaşlarına hakim olamadı.



Samsun’un Ä°lkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda saat 12.00 sıralarında yaÅŸanan olayda,  küfür ettiÄŸi iddia edilen boyacı Hasan Esmer’e çevre esnaflarından Yılmaz isimli 30’lu yaÅŸlarda bir esnaf tepki gösterdi.

Yaşlı boyacıya sinirlenen esnaf, darp ettiği boyacının kaşını patlattı. Yaşanan arbede sırasında boyacının sandığı ve boya malzemeleri etrafa saçıldı.

Samsun'da esnaf 78 yaşındaki boyacıyı darbetti

"NEREDE BÄ°R DELÄ° OLSA GELÄ°P BENÄ° BULUYOR"

YaÅŸadığı olay karşısında ÅŸaÅŸkınlığa uÄŸrayan ve gözyaÅŸlarına hakim olamayan yaÅŸlı adam,“Ben bir ÅŸey yapmadım. Geldi bana vurdu. Nerede bir deli olsa, gelip beni buluyor. 5 senedir burada ayakkabı boyuyorum. Bugün beni burada darp ettiler. Darp eden kiÅŸi genç ve çok cüsseliydi. Gücü bana yetti.” dedi.

Samsun'da esnaf 78 yaşındaki boyacıyı darbetti

 

"NEDEN MÃœDAHALE ETMEDÄ°NÄ°Z"

YaÅŸlı adamın aÄŸladığını gören çevre sakinleri ellerindeki peçetelerle ayakkabı boyacısının yüzündeki kanları sildiler. YaÅŸlı adama yardım eden kadınlardan bazıları, çevrede toplanan erkeklere tepki göstererek, “Bu adam dayak yerken neden müdahale etmediniz? Neden izlediniz?” diye bağırdı. YaÅŸlı adamın çevresinde toplanan vatandaÅŸlar da bu konu yüzünde tartışma yaÅŸadı.

Samsun'da esnaf 78 yaşındaki boyacıyı darbetti

Kendisini darp eden kiÅŸiden ÅŸikayetçi olan boyacı Hasan Esmer, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesi’ne götürülürken, “Sandığımı toplayayım. Her ÅŸey her yere dağılmış.” dedi. Çevre sakinleri de yaÅŸlı adama kendilerinin eÅŸyalarını toplayacağını söyleyerek onu hastaneye gitmesi yönünde ikna etti.

YaÅŸlı adam tedavisi tamamlandıktan sonra darp raporuyla beraber Gazi Polis Merkezine ÅŸikayetçi olmaya gitti.

Samsun'da esnaf 78 yaşındaki boyacıyı darbetti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.