Sosyal Medya

Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'nda 932 terörist öldürüldü, Şeyh Horoz dağı alındı

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, katıldığı televizyon programında, Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 932 olduğunu açıkladı. Ayrıca dün 5 askerin şehit olduğu Şeyh Horoz Dağı, gece boyu süren operasyonun ardından alındı.



Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terörist yapılanmalara yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'nın 16. gününe ilişkin açıklamada bulundu. Bozdağ, operasyonun başından bu yana etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 932'ye yükseldiğini bildirdi.

"BUNLAR ÇIKMAZSA MÜNBİÇ'E GİRERİZ"

Bozdağ, şöyle devam etti: "Eğer Münbiç'ten bunlar çıkmazsa Münbiç'e gireriz, Fırat'ın doğusuna gireriz."

TSK: 5 HEDEF Ä°MHA EDÄ°LMÄ°ÅžTÄ°R

"Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 5 hedef imha edilmiştir. Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir. Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre 35 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 932 olmuştur." ifadelerini kaydetti

ÅžEYH HOROZ DAÄžI ALINDI

Ayrıca dün 5 askerin şehit olduğu Şeyh Horoz Dağı, gece boyu süren operasyonun ardından teröristlerden alındı.

 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.