Sosyal Medya

Güncel

Adnan Oktar cephesinden Diyanet İşleri Başkanı'na yanıt geldi

A9 kanalında yaptığı yayınlarla gündeme gelen Adnan Oktar için Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 'akli dengesi bozulmuş' demişti. Adnan Oktar cephesinden yanıt geldi.



A9 TV'de yaptığı yayınlarla gündem egelne ve kısa bir süre öncesine kadar programın neden yayından kaldırılıp kaldırılmadığına iliÅŸkin hakkında tartışmalar yaÅŸanan Adnan Oktar'a Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Ali ErbaÅŸ da tepki göstermiÅŸ ve 'Ä°nÅŸallahlar, maÅŸallahlar havada uçuÅŸuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir ÅŸey olabilir mi? Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuÅŸ' demiÅŸti.

Konuya ilişkin hem Adnan Oktar'dan hem de sosyal medyada 'kedicik' diye isimlendirilen programdaki kadınlardan açıklama geldi.

Oktar, "Kerhanelerden, kumarhanelerden, içki fabrikalardan alınan paralarla, vergilerle maaÅŸlarınız ödeniyor. Bir kere bunlar hakkında açıklama yaptınız mı, bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi" dedi.

Yasemin Kiriş de "Adnan Oktar hiçbir suçtan ceza almadı. Adli sicil kaydı yok. Sicili tertemiz. İşte devletin verdiği temiz belgesi" notu ile bri belge paylaştı:

kedicigi-adnan-oktar-in-adli-sicil-belgesini-10518414_5233_m

 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.