Sosyal Medya

Güncel

15 Temmuz'un simge ismi Hande Fırat'a komplo!

Hande Fırat'a yönelik itibar suikastına, FETÖ'cü hesaplar ve medya sitelerinin destek vermesi dikkat çekti! Hande Fırat ise suçlamaları sosyal medyada yayınladığı açıklama ile yalanladı



CNN Türk'teki "Neler oluyor?" programının sunucusu Åžirin Payzın'ın, önce iÅŸten kovulduÄŸu, ardından CumhurbaÅŸkanlığı ile temas kurularak iÅŸe geri döndüğü iddia edildi.

Sözcü yazarı Can Ataklı'nın iddiasına göre; DoÄŸan Grubu bünyesinde önemli konumlarda bulunan Hande Fırat ve Hakan Çelik, Åžirin Payzın'ın yayınlarından "CumhurbaÅŸkanı'nın rahatsız olduÄŸunu" öne sürerek, CNN Türk yönetimine bu yönde bilgi verdi.

Bunun üzerine ErdoÄŸan AktaÅŸ, Åžirin Payzın ile yollarının ayrıldığını kendisine tebliÄŸ etti.

Ancak, kendisine sunulan "CumhurbaÅŸkanı senden rahatsız" gerekçesinden şüphelenen Åžirin Payzın durumu CumhurbaÅŸkanlığı Sözcüsü Ä°brahim Kalın'a açtı.

Kalın ise böyle bir durumun söz konusu olmadığını Payzın'a ileterek, kendisinin de CNN Türk'teki programa konuk olarak katılabileceğini belirtti.

ERDOÄžAN AKTAÅž Ä°DDÄ°ALARI YALANLADI

Ancak bu iddiaya CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş'tan itiraz geldi. Aktaş, Şirin Payzın'ın kanaldan kovulmadığını duyurdu.

Erdoğan Aktaş, konuyla ilgili, "Kaynağın ya da kaynakların olayın böyle geçtiğini kanıtlarsa önce sarı basın kartımı imha edeceğim ve mesleği bırakacağım" açıklaması yaptı.

WhatsApp_Image_2018-01-31_at_13.03.12

WhatsApp_Image_2018-01-31_at_13.03.31

HANDE FIRAT'A SÄ°STEMLÄ° SALDIRI

Can Ataklı'nın Erdoğan Aktaş tarafından yalanlanan iddiasının hemen sonrasında, sosyal medyada ve bazı medya sitelerinde 15 Temmuz darbe girişimine direnişin kilit isimleriden Hande Fırat'a yönelik bir linç kampanyası başlatıldı.

Hande Fırat'a yönelik itibar suikastına, FETÖ'cü hesaplar ve medya sitelerinin destek vermesi de dikkat çekti.

WhatsApp_Image_2018-01-31_at_13.03.51

WhatsApp_Image_2018-01-31_at_13.02.491

HANDE FIRAT'TAN AÇIKLAMA

Ünlü gazeteci Hande Fırat kendisi hakkında medyada çıkan bu iddialar üzerine sosyal medyada bir açıklama yaparak suçlamalara yanıt verdi.

Ä°ddiaları "yalan ve iftira" olarak deÄŸerlendiren Fırat, açıklamasında, "Son günlerde bazı internet sitelerine yazdırılan ve bazı köşe yazarlarının kaleme aldığı ÅŸahsımla ilgili iddialar tamamen gerçek dışı,yalan ve iftiradır. Bu kasıtlı iftiraları yazdıranlar asıl kumpası kuranlardır. Zaman gerçekleri ortaya çıkarır." ifadelerini kullandı.

 

Son günlerde bazı internet sitelerine yazdırılan ve bazı köşe yazarlarının kaleme aldığı şahsımla ilgili iddialar tamamen gerçek dışı,yalan ve iftiradır. Bu kasıtlı iftiraları yazdıranlar asıl kumpası kuranlardır.Zaman gerçekleri ortaya çıkarır .

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.