Sosyal Medya

Güncel

Gazi otobüsten indirildi, İBB açıklama yaptı

İstanbul'da ücretsiz kartla özel halk otobüsüne binen bir gazi, şoför tarafından yağmurlu havada otobüsten indirildi. O anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), "Sürücü hakkında hemen soruşturma başlatılmış olup cezai işlem uygulanacaktır" dedi.



Olay, geçtiÄŸimiz pazartesi günü BeÅŸiktaÅŸ'ta çift katlı özel halk otobüsünde meydana geldi. Ãœcretsiz toplu taşıma kartıyla otobüse binen gazi Ã¼cretsiz kartın çift katlı otobüste geçerli olmadığını söyleyen sürücü tarafından otobüsten indirildi. 

YaÅŸanan o anlar cep telefonu kamerasıyla  kaydedildi. Kartını gösterip otobüse binen gaziye, sürücü "Ben seni almıyorum. Ä°stediÄŸin yere git ÅŸikayet et, 50 sefer söyledim bu arabalarda geçmiyor" diyor. YaÅŸanan tartışma sonrası gazi,  yaÄŸmurlu havada otobüsten indiriliyor. 

İBB AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepki çeken olay üzerine  Ä°BB'den yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "BeÅŸiktaÅŸ'ta 36YM hattında bir gazimizin ücretsiz seyahat kartı ile  iki katlı otobüse bindirilmemesi bizi fazlasıyla üzmüştür. Olayın sosyal medyada paylaşılması ile birlikte durumdan haberdar olup hemen Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi Beyaz Masa ekiplerimiz Gazimizi evinde ziyaret etmiÅŸ ve yaÅŸanan bu üzücü olay için özürlerimizi iletmiÅŸlerdir. Ayrıca sürücü hakkında hemen soruÅŸturma baÅŸlatılmış olup cezai iÅŸlem uygulanacaktır. Bu üzücü olaydan dolayı gazimiz ve kamuoyundan özür dileriz. Gazilerimiz Ä°BB için hep özel bir önem ve hassasiyet arzetmiÅŸtir. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir" denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.