Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP ve KCK'ya rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da konuştu. Erdoğan HDP ve KCK'ya rest çekerek "Ey HDP, KCK şu anda adım adım takip ediliyorsunuz. Nerede ortaya çıkarsanız güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzda. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız bu ülkede" dedi.



TSK'nın Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı' için sosyal medyada kara propagandaya başlayan ve gerçek dışı haberler yaymaya başlayan HDP'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert cevap geldi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Afrin'deki PYD terör örgütünün YPG'nin DAEÅž'in nasıl kaçtığını görüyorum. Onlar kaçacak, bizler hep birlikte kovalayacağız. Kütahya'da operasyon fiilen baÅŸladı demiÅŸtim. Åžimdi kara harekatı devam ediyor. Bugün bazı haberler aldım KCK ve HDP sokaÄŸa çağırıyor.

EY HDP, EY KCK ADIM ADIM TAKÄ°P EDÄ°LÄ°YORSUNUZ

Şu anda Diyarbakır'da kongre yapmaya çalışmış kimseyi bulamamışlar. Ey HDP, KCK şu anda adım adım takip ediliyorsunuz. Nerede ortaya çıkarsanız güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzda. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız bu ülkede. Ülkemizin sınırlarına saldıranlara karşı bir operasyon yapacağız siz bizi içeriden bulacaksınız öyle mi? Sizlere o meydanları asla bırakmayız.

GERÄ° ADIM ATAMAYACAÄžIZ

Biz yerli ve milli bir duruÅŸla ÅŸu anda ülkemizin sınırlarına saldıranlara karşı bir operasyon yapacağız siz bizi içeriden vuracaksınız öyle mi. Åžu anda MehmetçiÄŸimizin, ÖSO'nun Rabbim yardımcısı olsun. Her ÅŸey bir tarafa, Allah bizimle beraber. Onların hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var. Biz bu yola böyle devam edeceÄŸiz. Kararlılıkla inançla devam edeceÄŸiz. Geri adım atmayacağız. 

ÇOK KISA SÜREDE OPERASYONU TAMAMLAYACAĞIZ

Sürekli görüşüyoruz, nerede, ne oldu, sürekli takipteyiz. İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız .

5 Ä°LDE SORUÅžTURMA BAÅžLATILDI

Bu arada bugün Ankara, Van, Diyarbakır, Mardin ve MuÅŸ Cumhuriyet BaÅŸsavcılıkları, TSK'nın yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"yla ilgili, sosyal medyada PKK lehine propaganda yapan ve gerçek dışı bilgi paylaÅŸanlara yönelik soruÅŸturma baÅŸlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.