Sosyal Medya

Güncel

Acil serviste skandal!

Acil serviste sedyeden düşürülen kadın, 15 gün sonra yaşamını yitirdi. Hastanın sedyeden düştüğü ise 1 ay sonra gelen telefon ihbarının ardından ortaya çıktı



Muğla'da evde rahatsızlanarak yakınları tarafından Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen 72 yaşındaki Zeliha Üstündağ, 112 sağlık görevlilerince başka bir hastaneye sevk edilirken sedyeden düşürüldü.

4 çocuk annesi Zeliha ÃœstündaÄŸ, 15 gün kaldığı yoÄŸun bakım servisinde yaÅŸamını yitirdi. Zeliha ÃœstündaÄŸ'ın ölüm raporuna ise solunum yetmezliÄŸinden yaÅŸamını yitirdiÄŸi yazıldı. Annesinin sedyeden düşürüldüğünü, olaydan 1 ay sonra gelen bir telefonla öğrenen AyÅŸegül ÃœstündaÄŸ Varna, sorumluların bulunması, annesinin gerçek ölüm sebebinin belirlenebilmesi için MuÄŸla'daki Ortaca Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak ÅŸikayetçi oldu.

ŞÜPHEYLE YAŞAYAMAM

Yeni Asır'ın haberine göre, AyÅŸegül ÃœstündaÄŸ Varna, "Görüntüleri izlediÄŸimde ÅŸok oldum. Ben ÅŸunu biliyorum annemi hastaneye getirdiÄŸimizde durumu çok iyi deÄŸildi. Belki de rahatsızlığı sonucu yaÅŸamını yitirecekti. Onlar bilerek, isteyerek düşürdü demiyorum ama düşürüldüğünde herhangi bir hasar aldı mı, bunu öğrenmek istiyorum. Hasta yakını olarak benden de saklandı. Annemin ölümünde içimde şüphe kalmasın ve ben bu şüpheyle yaÅŸamak istemiyorum. Adli Tıp Kurumu'na mı gidilecek, mezarı açılarak incelenecek mi ne yapılacaksa sonuna kadar yapılmasını istiyorum" dedi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.