Sosyal Medya

Güncel

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki tartışmalı ihale iptal edildi!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Arkadaşlarla karar aldık. Gölcük ihalesini iptal ediyoruz. Çok üzüldük” dedi.



19 Aralık’ta yapılan Bolu’nun cennet köşelerinden Gölcük’ün konaklamaya açılmasına iliÅŸkin ihaleye 12 firma ve kiÅŸi baÅŸvurmuÅŸ, ancak ihale son anda baÅŸvuran Düzce’den KurtuluÅŸ Tokcan’da kalmıştı. Edinilen bilgiye göre 19 Aralık’tan itibaren hem CumhurbaÅŸkanlığı'na hem de Ak Parti'ye Gölcük ihalesinin iptali için çok sayıda baÅŸvuru yapıldı.

ÇOK ÜZÜLDÜK

Bolu Belediye BaÅŸkanı Alaaddin Yılmaz, Hürriyet'in ihaleyle ilgili sorusuna, “ArkadaÅŸlarla karar aldık. Gölcük ihalesini iptal ediyoruz. Çok üzgünüz. Ä°yi niyetli kiÅŸileri hariç tutuyorum ama birileri, provakatörler bu ihaleyi ülke meselesi haline getirdiler. Biz bunu para için deÄŸil, Bolu’nun geleceÄŸi için yapıyorduk. Tek bir aÄŸaç kesmeden, gerçekleÅŸtirecektik. Ama kötü niyetli kiÅŸiler, ÅŸov peÅŸinde koÅŸanlar oldu. Bu bizi çok üzdü” dedi.

bolu-alaaddin

3 AYAKLI PROJE

Orman Bakanlığı’nın kiracısı konumundaki Bolu Belediyesi, 3 kilometrelik teleferik, bir kilometrelik daÄŸ kızağıyla birlikte 27 bungalov, 19 odalı daÄŸ köşkü ve kır gazinosu yapımını da içeren üç ayaklı projenin ilk etabı için ihaleye çıkmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.