Sosyal Medya

Güncel

CHP'li Ömer Süha Aldan tehdit savurdu

15 Temmuz'da tanklara karşı göğsünü siper eden vatandaşlara "it" diyen CHP'li Aldan, şimdi de kendisine hakaret edenleri tehdit etti.



FETÖ'nün 15 Temmuz'da düzenlediÄŸi kanlı darbe giriÅŸiminden sonra örgüte karşı sessiz kalan CHP MuÄŸla Milletvekili Ã–mer Süha Aldan, darbeyi püskürten milleti hedef aldı.

KAHRAMANLARA "Ä°T" DEDÄ°

FETÖ'cü teröristlere  karşı göğsünü siper eden millete "it" deme küstahlığında bulunan CHP'li Aldan, gelen eleÅŸtirilere yanıt verdi.

"ŞİMDİYE KADAR YANLARINA BIRAKMADIM"

Halk TV canlı yayınına telefonla baÄŸlanan Aldan, "Ben neyi söyleyip söylemeyeceÄŸim, neyin hakaret olup olmadığını bilen en iyi kiÅŸiyim. Ben bu söylenenlerle ilgili susacağım. Her türlü ÅŸeyin hesabı görülür birgün. Bana hakaret edenlerin ÅŸimdiye kadar yanlarına bırakmadım." ifadelerini kullandı.

SORUÅžTURMA SÃœRÃœYOR

Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "26. dönem MuÄŸla Milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında 26.12.2017 tarihinde katıldığı bir radyo programında sarfettiÄŸi sözler nedeniyle soruÅŸturma baÅŸlatılmış olup, kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullanılmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.