Sosyal Medya

Güncel

Muharrem İnce için 'tavşan aday' iddiası

Geçen kurultayda yarışa günler kala çekilen Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin adı bir kez daha gündeme geldi. İddialara göre İnce bu sefer Kılıçdaroğlu ile danışıklı dövüş içerisinde bir “tavşan aday.”



CHP'de 36'ncı Olağan Kurultay yaklaşırken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. 3-4 Şubat 2018'de 36'ncı Olağan Kurultay'a hazırlanan CHP'de yeni yılın ilk günlerinde Ankara, İstanbul ve İzmir il kongreleri yapılacak. Şu ana kadar yapılan kongrelere ilgi oldukça düşüktü. Diğer il ve ilçelerde yapılan kongrelerde katılımın az olması ise Kılıçdaroğlu'nun parti örgütlerine önem vermemesine bağlandı. 3 büyük ilin kongresinin tamamlanmasının ardından kurultaya gidilecek.

Ä°NCE'NÄ°N Ä°SMÄ° YÄ°NE GÃœNDEMDE

Parti içinde ise il kongrelerinden çok KılıçdaroÄŸlu'nun karşısına rakip çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Geçen kongrede yarışa günler kala adaylıktan vazgeçen Yalova Milletvekili Muharrem Ä°nce'nin ismi yine gündemde. GeçtiÄŸimiz aylarda, Ä°nce'nin Bursa'dan belediye baÅŸkan adayı olacağı öne sürülmüş kendisi bunu kesin bir dille yalanlamış, “Ben genel baÅŸkan olmak istiyorum ve ülkeyi yönetmek istiyorum dedim. Ben bu iddiamın arkasındayım ve bundan vazgeçmiÅŸ deÄŸilim. Ben bu partiyi ve ülkeyi yönetmek istiyorum” demiÅŸti.

DANIŞIKLI DÖVÜŞ

Yeni Åžafak'tan Nur Banu Aras'ın haberine göre partililer, Yalova Milletvekili Ä°nce'yi, KılıçdaroÄŸlu ile danışıklı dövüş içerisinde bir ‘tavÅŸan aday' olarak görüyor. Parti kulislerine göre Ä°nce öne çıkarak baÅŸka ismin adaylığını engelliyor, sonra da meydanı KılıçdaroÄŸlu'na terk ediyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.