Sosyal Medya

Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Suudi Arabistan'da

Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Bin Tahir ile 2018 yılı hac organizasyonunu görüştü.



Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Prof. Dr. Ali ErbaÅŸ, 2018 yılı hac organizasyonuna iliÅŸkin temaslarda bulunmak üzere geldiÄŸi Cidde'de Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih bin Tahir ile bir araya geldi.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın haberine göre ErbaÅŸ, Cidde kentinde Bin Tahirile gerçekleÅŸtirdiÄŸi görüşmede hac veya umre ibadetini eda etmek üzere Suudi Arabistan'a gelen Türk vatandaÅŸlarına sunulan hizmet ve kolaylıklardan övgüyle söz etti.

Suudi makamlarının kutsal topraklara gelen ziyaretçiler için gerçekleÅŸtirdiÄŸi dev projelere de deÄŸinen ErbaÅŸ, hacıların ihtiyaç duyduÄŸu hizmetlerin saÄŸlanması konusunda Suudi yetkililerin maddi manevi tüm imkanlarını seferber ettiÄŸini ve tüm teknolojik yenilikleri kullanıma koyduÄŸunu ifade etti.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı ile diÄŸer ülkelerin ilgili kurumları arasında her yıl, hac ve umre için kutsal toprakları ziyaret edecek kiÅŸilerin sayısı, geliÅŸ-gidiÅŸ iÅŸlemleri ve iaÅŸeleri gibi konularda görüşmeler yapılarak bir yol haritası hazırlanıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.