Sosyal Medya

Güncel

Hero tişörtlü darbeci Gökhan Güçlü ile ilgili flaş gelişme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında yargılanan duruşmaya “HERO” yazılı tişört ile gelen astsubay Gökhan Güçlü'nün disiplin cezası nedeniyle tek kişilik hücrede kaldığı ortaya çıktı.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a Marmaris’te suikast giriÅŸiminde bulunan ve yargılanarak ağır cezalarla mahkum edilen 43 darbeci Türkiye’nin çeÅŸitli yerlerindeki 14 ayrı cezaevine dağıtıldı.

MuÄŸla E tipi cezaevinden Ankara, Mersin, Ä°zmir, Aydın, Kırıkkale, Osmaniye, Şırnak gibi illerdeki cezaevlerinde nakledilen darbeci mahkumlar arasında duruÅŸmaya “HERO” yazılı tişört ile gelen ve “tek tip” düzenlemesini getiren sürecin baÅŸlatan darbeci eski astsubay Gökhan Güçlü de var.

BOLU’DA DÄ°SÄ°PLÄ°N CEZASI ÇEKÄ°YOR

Gökhan Güçlü Bolu F tipi cezaevine nakledildi.

Disiplin cezası bulunan Güçlü tek kiÅŸilik hücrede kalıyor ve disiplin cezasından dolayı çeÅŸitli hakları kısıtlanmış durumda. Eski MAK astsubayı Güçlü, MuÄŸla 2’nci ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 13 Temmuz tarihli celsesine, üzerine giydiÄŸi Türkçesi 'kahraman' anlamına gelen ‘HERO’ yazılı tişört ile gelmiÅŸ ve kamuoyunda büyük bir infial oluÅŸmuÅŸtu. Kamuoyundan gelen tepkilerin ardından darbecilerin duruÅŸmalara “tek tip” kıyafetle gelmesi gündeme gelmiÅŸ, son KHK ile de bu konuda bir düzenleme yapılmıştı.

Güçlü'ye 4 defa ağırlaştırılmış müebbet ile toplam 25 yıl cezası verilmişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.