Sosyal Medya

Güncel

Eski milli futbolcu FETÖ itirafçısı oldu

FET֒nün futbol yapılanması soruşturmasında gözaltına alınan eski milli futbolcu Uğur Boral itirafçı oldu. Önemli isimler veren Boral, adli kontrolle serbest bırakıldı. Boral’ın Bank Asya’ya 950 bin TL yatırdığı belirlendi



FETÖ’nün futbol dünyasındaki yapılanmasına iliÅŸkin baÅŸlatılan soruÅŸturma kapsamında eski BaÅŸakÅŸehir ve Fenerbahçeli futbolcu Bekir Ä°rtegün gözaltına alınmıştı. ByLock’çu olduÄŸu belirlenen Ä°rtegün örgütle olan bağını ve futbol dünyasına iliÅŸkin çok kritik bilgiler verdi.

UÄžUR BORAL Ä°TÄ°RAFÇI OLDU, TEK TEK ANLATTI

Hürriyet'in haberine göre, Bekir’in ismini verdiÄŸi diÄŸer iki isimden birisi UÄŸur Boral diÄŸeri ise ÅŸu an BaÅŸakÅŸehir’de oynayan milli futbolcu. SoruÅŸturma kapsamında ifadesi alınan Boral FETÖ ile baÄŸlantısını tek tek anlatarak itirafçı oldu. Boral emniyette verdiÄŸi ifade de 2003 yılında GençlerbirliÄŸi’nde oynadığı sırada FETÖ ile tanıştığını, sohbetlerine katıldığını söyledi. Boral kendi döneminde sohbetlere gelen futbolcuların adını tek tek verdi.

BANK ASYA’YA 950 BÄ°N LÄ°RA YATIRMIÅž

Boral’a yönelik yürütülen soruÅŸturma kapsamında, örgütün finans ayağı olan Bank Asya’ya 17-25 Aralıktan sonra 950 bin lira para yatırdığı ileri sürüldü.

İKİSİ FENERBAHÇE'DE OYNUYOR

Ä°rtegün’ün ifadeleri kapsamında kaleci Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol tutuklanarak cezaevine konuldu. Bekir Ä°rtegün savcıya çok ünlü 4 futbolcunun ismini verdi. Bu futbolculardan ikisi hala Fenerbahçe’de oynuyor. Ãœnlü futbolcular bir defa örgütün sohbetine katılmış. Ä°ki ismin terör örgütüyle baÅŸka bir iliÅŸkisi tespit edilemedi. Bu yüzden soruÅŸturmada şüpheli olmayacakları öğrenildi.

FUTBOL İMAMINA BAĞLI ÜÇ AYRI İMAM

Futbol imamı Ali Åženel’e baÄŸlı 3 ayrı imamın da olduÄŸu iddia edildi. Fenerbahçe, Galatasaray, BeÅŸiktaÅŸ ve Anadolu kulüpleri ile Amatör Futbol kulüplerin ayrı ayrı imamların olduÄŸu ileri sürüldü. Futbolu yapılandıran imamlar özellikle transfer süreçlerinde devreye giriyor. Futbolcunun transfer olmadan önce uÄŸrayacağı ilk durağın takımların imamları olduÄŸu öne sürüldü. Ä°mamlarının dördünün de Bylock kullanıcısı oldukları iddia edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.