Sosyal Medya

Dünya

İsrail temsilcisi ülkeleri not etti

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, tasarıya evet oyu verecek ülkeleri tehdit etmiş, isimleri tek tek not edeceğiz demişti. Dünki BM görüşmesinde İsrail temsilcisi ülkeleri not alırken görüldü.



BirleÅŸmiÅŸ Milletler Genel Kurulu'ndaki (BM) tarihi oylama  her ne kadar bazı ülkelere ve  fikirlere ders niteliÄŸinde bir cevap olsa da , bu durumdan dersini almayan ülkeler de barbarlığa sarılmaya hazırlanıyor.

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley BM'de tasarıya evet oyu verecek olan ülkelerin isimlerini almakla tehdit etmiÅŸti. Bu tehtidin vücut bulduÄŸu dün ortaya çıktı.

Ä°SRAÄ°L TEMSÄ°LCÄ°SÄ° Ä°SÄ°MLERÄ° NOT ETTÄ°

israil ve özellikle ABD için de tarihi bir hezimet olan bu oylama, akıllarda en çok ABD'nin tehditleri ile kaldı. ABD Temsilsici, Trump'a isimlerin not edilerek verileceÄŸini belirtmiÅŸti.

Dün bu rezil tehdit, Ä°srail Temsilcisi tarafından gerçekleÅŸtirildi. Ä°srail Daimi Temsilcisi Danny Danon, oylama esnasında kullanılan oyları not aldı. aldığı notlar arasında ülkelerin isimlerinin bloklar halinde bir ÅŸablona yazıldığı görüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.