Sosyal Medya

Güncel

Öğretmen veliye 'Sen fakirsin para bulamazsın' dedi

Antalya Kaş'ta öğrencilerine şiddet uyguladığı iddia edilen öğretmenin velilerle tartışması skandala dönüştü.



Antalya'nın KaÅŸ Ä°lçesi'nde SütleÄŸen Ä°lköğretim Okulu'nda görevli Ã¶ÄŸretmen Y.A.'nın öğrencilerine ÅŸiddet uyguladığı iddia edildi. Durumdan rahatsız olan veliler ve öğretmen arasındaki tartışma ise diÄŸer veliler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Çocuğunun şiddet gördüğünü ve bu nedenle korktuğunu söyleyen veli, çocuğun suskunlaştığını söyledi. Öğretmen bu eleştiriye tehditle yanıt verdi.

"AÄžZINI BURNUNU MU KIRDIM?"

"AÄŸzını burnunu kırdım mı, doktora gittin mi, hastane raporun var mı? Bundan sonra var ya bu köyde eÄŸer beni ÅŸikâyet eden adam varsa onun ben aÄŸzını burnunu kıracağım." dedi.

Velinin "Erkeksen gel, kır, ÅŸikayet ettim, gene ÅŸikayet edeceÄŸim." tepkisine ise Y.A. "Sen fakirsin ama para bulamazsın." dedi.

SORUÅžTURMA BAÅžLATILDI

Konuyla ilgili açıklama yetkisinin bulunmadığını belirten okul müdürü, olayın ilgili makamlara aktarıldığı ifade etti. Köy muhtarı ise, "Öğretmen hakkında ÅŸikâyetler vardı. Sonra bu video ortaya çıkmış. Veliler daha da tepkili hale geldi. Ä°l, ilçe milli eÄŸitim konuyu inceliyor." açıklamasında bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.