Sosyal Medya

Güncel

Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'a ağırlaştırılmış müebbet

Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın 4’ncü duruşması İstanbul 26. Ağır ceza mahkemesinde başladı. Savcı, Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’a 1'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.



FETÖ'nün 15 Temmuz darbe giriÅŸimini önceden bildikleri ve darbeye zemin hazırladıkları iddiasıyla hakklarında anayasal düzeni deÄŸiÅŸtirmeye ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve TBMM’ni ortadan kaldırmaya teÅŸebbüs etme suçlarından 3’er kez ağırlaÅŸtırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduÄŸu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın 4’ncü duruÅŸması Ä°stanbul 26. Ağır ceza mahkemesinde baÅŸladı.

altans-AlAcak

Duruşmada tutuklu sanıklar Nazlı İlıcak, Şükrü Tuğrul Özşengül ile Fevzi Yazıcı hazır bulundu. Ahmet Altan ile Mehmet Altan ise duruşmaya görüntülü sistem ( SEGBİS) ile katıldı.

Savcı, Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’a 1'er kez ağırlaÅŸtırılmış müebbet hapis cezası istedi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe giriÅŸimini önceden bildikleri ve darbeye zemin hazırladıkları iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın ‘anayasal düzeni deÄŸiÅŸtirmeye teÅŸebbüs etme” suçundan ağırlaÅŸtırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. Savcı Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduÄŸu 6'sı tutuklu sanığın tutukluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.