Sosyal Medya

Güncel

Görenler tanıyamadı: İşte Zafer Çağlayan'ın son hali

A haber muhabiri bu paylaşımı yaptı görenler Zafer Çağlayan’ı tanımakta zorluk çekti.



Ekonomi eski bakanı Zafer Çağlayan'ın iki gün önce paylaşılan fotoğrafı sosyal medyanın gündemine düştü. A Haber çalışanı Lamia Ayhan tarafından paylaşılan bir fotoğrafla Zafer Çağlayan'ın nerede olduğunu ortaya çıktı.

Ankara'da olan Zafer Çağlayan'ın eski haline nazaran bir hayli değiştiği ve sakal bıraktığı görülüyor.

Zafer Çağlayan saat iddiası sonrasında bakanlık görevinden alınmıştı. O dönem Patek Philippe marka saat meclis gündemine de gelmiş ve Zafer Çağlayan saati kendi parasıyla aldığını iddia etmişti.

Zafer ÇaÄŸlayan saat için ÅŸunları söylemiÅŸti: “Ben saati bir gazetenin ilanında gördüm, çok beÄŸendim, ilgili firmayla temasa geçtim, ‘kiÅŸiye özel üretiyoruz’ dediler. Daha sonra firma yetkilisi beni aradı ve ‘satın alacak mısınız?’ dedi. Bu konuÅŸma yapılırken Rıza Zarrab o ortamda bulunuyordu. ‘Bizim orada ofisimiz var, alır size gönderirler’ dedi. Sonra bir araçla saati bana gönderdiler. Saatin faturası alanın üstüne ama garanti belgesinde benim adım geçiyor. Saatin parasını ödedim ve mal beyanımda da gösterdim”.

Rıza Sarraf da ABD’deki duruÅŸmanın ikinci gününde Zafer ÇaÄŸlayan hakkında ki iddiasında, “Zafer ÇaÄŸlayan'a 45-50 milyon euro rüşvet verdiÄŸimi düşünüyorum” dedi.

ahaber.jpg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.