Sosyal Medya

Dünya

Adil Öksüz'ün iadesi istenecek

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Almanya'da olduğu ileri sürülen FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" firari Adil Öksüz hakkında iade talepnamesi hazırlandı.



Türkiye, adı darbe giriÅŸiminde geçen FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" firari Adil Öksüz için giriÅŸimde bulunmaya hazırlanıyor.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Almanya'da olduÄŸu ileri sürülen Adil Öksüz hakkında iade talepnamesi hazırladı.

FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz, darbe girişimi gecesi Akın Üssü'nde yakalanmış, skandal bir gerekçe ile serbest bırakılmıştı.

TEMMUZ AYINDA ALMANYA'DA GÖRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Almanya'da yaÅŸayan Türkler, 17-18 Temmuz'da FETÖ'nün firari sanığı Adil Öksüz'ün Almanya Hannover Steintor merkezindeki Karadeniz Lokantası'nda yemek yerken görüldüğünü iddia etmiÅŸlerdi. 

TÜRKİYE'DEN ADİL ÖKSÜZ NOTASI

DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Adil Öksüz'ün Almanya'da olduÄŸu yönünde çıkan haberlere iliÅŸkin "FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün Almanya'da olduÄŸuna, hatta nerede yaÅŸadığına dair bazı haberler çıkmaya baÅŸladı. Biz de DışiÅŸleri Bakanlığı olarak Almanya'ya resmi olarak bir nota verdik. Bu kiÅŸinin varsa Almanya'da tespit edilmesi ve bir an evvel tutuklanarak Türkiye'ye iade edilmesini istedik" demiÅŸti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.