Sosyal Medya

Güncel

Destici'den Akşener yorumu: Takılı kalmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir’de partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili soruları cevapladı.



EskiÅŸehir'de partisinin il binasında gündeme iliÅŸkin soruları cevaplayan Destici, bir gazetecinin Ä°yi Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener ile ilgili yönelttiÄŸi soruyu ÅŸu ÅŸekilde cevapladı: 

Dün Meral AkÅŸener’i TekirdaÄŸ’da dinledik, basına yansıyan kadarıyla. Hala ‘Evet’, ‘Hayır’da takılı kalmışlar. Hayır bloku ile yürümek istediÄŸini ifade ediyor açık ve net bir ÅŸekilde. Åžayet seçimleri kazanırlarsa tekrar eski sisteme döneceklerini ifade ediyor. CumhurbaÅŸkanı adayı olacağını ya da partisinden birini aday yapacaklarını, eÄŸer seçimler ikinci tura kalırsa da, ikinci tura kendisi kalırsa kendisinin Hayır bloku tarafından destekleneceÄŸini, yok baÅŸka birisi kalırsa da ‘Hayır’ diyenler içerisinde onu destekleyeceklerini bugünden ilan etti. Dolayısıyla ben bunu ÅŸahsen doÄŸru bulmadım. Çünkü neden? Çünkü Türkiye’nin bu evet- hayır bloklaÅŸmasından çıkması lazım. Bizim ayrışmaya deÄŸil birlik beraberliÄŸe ihtiyacımız var. Dolayısıyla Türkiye’nin evet- hayır ayrışmasından kurtulması lazım.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.