Sosyal Medya

Güncel

Beyoğlu'nda saunaya uyuşturucu baskını

Beyoğlu Cihangir'de narkotimler Özel Harekat polislerinin de desteğiyle önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi



BeyoÄŸlu Cihangir'de narkotimler Özel Harekat polislerinin de desteÄŸiyle önceden belirlenen çok sayıda adrese eÅŸ zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda bir saunaya giren ekipler, çok miktarda uyuÅŸturucu madde ele geçirirken çok sayıda şüpheliyi de gözaltına alındı. Narkotik köpeÄŸi "Eros" ile yapılan aramalarda da 'skank' diye tabir edilen uyuÅŸturucu madde ele geçirildi. 

Ä°stanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü'ne baÄŸlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro AmirliÄŸi Narkotimleri, BeyoÄŸlu Cihangir'de belirlenen bazı adreslerde uyuÅŸturucu madde depolandığı bilgisine ulaÅŸtı. Fiziki ve teknik takibin ardından tim, özel harekat polislerinin de desteÄŸiyle çok sayıda adrese eÅŸ zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda polis, girilecek adreslerin kapılarını koçbaÅŸlarıyla kırdı. İçeride arama yapan tim, skank diye tabir edilen çok miktarda uyuÅŸturucu madde ele geçirirken, içeride bulunan ÅŸahıslar ise gözaltına alındı. 

SAUNAYA DÜZENLENEN OPERASYONDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Cihangir'de bir saunaya da giren narkotimleri, içeride yaptığı aramada kasanın içerisinde tabanca, uyuşturucu madde ve ticaretinden kazanılan çok miktarda para ele geçirdi. Ardından "Eros" isimli narkotik köpeğiyle sauna didik didik arandı. Yapılan aramalarda bir odadaki çekmecenin içerisinde de çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bölge otomatik silahlarla önlem alan polis, kuş uçurtmadı.

Uyuşturucu maddelere polis ekipleri tarafından el koyulurken, gözaltına alınan şahıslar ise polis merkezine götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.