Sosyal Medya

Güncel

Oğlunu öldüren baba, sebebi 'mahalle baskısı' dedi

Kayseri'de oğlunu boğarak öldüren baba ifadesinde, komşuların sürekli şikayete gelmesi üzerine kendine hakim olamadığını söyledi.



Kayseri'nin merkez Melikgazi ilçesinde dün, belediyeden malulen emekli, 4 çocuk babası Hasan E., iddiaya göre, evde ve mahallede yaramazlık yapmasına sinirlendiği oğlu Haydar E.'yi evlerinin önünde bulunan üç tekerlekli motosikletinin arka kısmındaki kasanın içine sokup, iple boğarak, öldürdü.

"MAHALLE BASKISI YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜM"

Olayın ardından gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere emniyete götürülen Hasan E.'nin, ilk ifadesinde, oÄŸlunu, yaramazlık yaptığı ve çevreye rahatsızlık verdiÄŸi için 'mahalle baskısı' nedeniyle öldürdüğünü söylediÄŸi öğrenildi. OÄŸlunu öldürdükten sonra bileklerini keserek, intihar etmek istediÄŸini, kendisini eÅŸiyle komÅŸularının kurtardığını anlatan Hasan E., ÅŸunları söyledi: 
"Canımı, oÄŸlumu kaybettim. Kim, çocuÄŸunu öldürmek ister? Haydar, çok hareketli bir çocuktu. KomÅŸu çocukları ve mahalledekilerle sürekli kavga ediyor, o yüzden bana ÅŸikayetler geliyordu. Yaramazlık yapmaması için defalarca ben ve annesi Gülsan, ikaz ettik; ama dinlemedi. OÄŸlumun yaramazlıklarından dolayı komÅŸular ve mahalledeki vatandaÅŸlar, kapımıza gelip, bana hakaret ve küfür ediyorlardı. Onlara karşılık veremediÄŸim için gurur yaptım.

"ÖLECEĞİ HİÇ AKLIMA GELMEDİ"

Dün de komşular, yine şikayete geldi. Haydar'ı uyardığımda, bana karşılık verince, sinirlendim. Önce döverek, hırpaladım. Sonra kendime hakim olamadım. O anda boğazını iple sıktım. Öleceği aklıma hiç gelmedi. Öldüğünü anlayınca, çok pişman oldum. Kendimi evde asmak istedim; ama beceremedim. Sonra bileklerimi kesip, yaşamıma son vermeye kalkıştım; ama eşim ve komşular, beni kurtardı."

Oğlunu öldüren baba, sebebi 'mahalle baskısı' dedi

Oğlunu öldüren baba, sebebi 'mahalle baskısı' dedi

Oğlunu öldüren baba, sebebi 'mahalle baskısı' dedi


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.