Sosyal Medya

Güncel

Saadet Partisi 2019 startını verdi

Saadet Partisi, Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen "Bekle Bizi İstanbul" programıyla 2019 seçim hazırlıklarına başladı.



Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, partisinin programına Trabzon'dan telekonferans ile bağlandı.

"İNSAN HAKLARINA SAYGI GÖSTERİLMEDEN..."

KaramollaoÄŸlu, Türkiye'yi kalkınmış bir ülke haline getireceklerini ifade ederek, "Önce ülkemizdeki sorunlarımızı çözeceÄŸiz sonra dünyaya örnek olacağız. Ahlaki ve manevi deÄŸerleri ihya edilmemiÅŸ bir toplum, hukukun üstünlüğünü kabul etmemiÅŸ bir zihniyet, hiçbir ülkeye barış getiremez. Ä°nsan haklarına saygı gösterilmeden insanlar barış ve huzur içinde yaÅŸayamaz. Bunu ancak bizim medeniyetimiz saÄŸlar. Biz bu düşünce ve fikirleri bugün icat etmiÅŸ deÄŸiliz. Ecdadımız da aynı fikirle aynı düşünceyle yükseldiler. Onun için ecdadımız dünyada güçlü olduÄŸu zaman bugünle kıyas edilemeyecek kadar barış ve huzur vardı." diye konuÅŸtu.

Saadet Partisi 2019 startını verdi

HER ŞEY DEĞİŞECEK

Ä°ktidara gelmeleri durumunda bugüne kadar uygulanan politikaların tamamını deÄŸiÅŸtireceklerini vurgulayan KaramollaoÄŸlu, sadece başörtüsü serbestliÄŸi ve imam hatip okullarının yaygınlaÅŸtırılması konularındaki ilerlemeyi takdir ettiklerini kaydetti.

Programda, Saadet Partisi Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Dr. Abdullah Sevim de Ä°stanbul için çok çalışacaklarını belirterek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından İstanbul İl Başkan Yardımcıları ve il teşkilatının çeşitli birimlerinden sorumlu idareciler partililere tanıtıldı.

Saadet Partisi 2019 startını verdi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.