Sosyal Medya

Güncel

Bu da 2. Emrah Serbes vakası...

Alkollü araç kullanırken bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra direksiyona çalışanını oturtan restoran müdürü Selçuk Cömert, Emrah Serbes gibi 30 saat sonra teslim oldu.



Ä°stanbul’da restoran müdürü Selçuk Cömert, alkollü araç kullanırken bir kiÅŸinin ölümüne neden oldu. Yanında çalışan Soner Ö.’yü direksiyona oturtup kaçtı. Kazayı maddi hasarlı sanan Soner Ö., ölümü duyunca her ÅŸeyi itiraf etti. Cömert 30 saat sonra teslim oldu.

Behzat Ç.’nin senaristi Emrah Serbes’in Ä°zmir-Aydın Otoyolu’nda karıştığı kazanın bir benzeri önceki hafta Ä°stanbul’da yaÅŸandı. Bu olayda da gerçek ortaya çıktı ve ölüme neden olan ÅŸoförün sonu cezaevi oldu.

Alkollüyüm deyip çalışanını koltuğa oturttu

Yazar Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazasının benzeri Ä°stanbul’da yaÅŸandı. Ãœnlü bir pizza ÅŸirketinin maÄŸaza müdürü olan Selçuk Cömert, “Alkollüyüm, maddi hasarlı kaza oldu, direksiyona sen geç” diyerek yanında oturan restoran çalışanı Soner Ö.’yü sürücü koltuÄŸuna oturttu. Olayı soruÅŸturan Fatih Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gözaltına aldığı Soner Ö.’de alkol çıkmadı. Şüpheli, polisin “Åžoför sen miydin?” sorusuna “Evet” yanıtı verdi. Ancak polis “Kazada bir kiÅŸi öldü, yalan söylüyorsan daha fazla ceza alacaksın” deyince Soner Ö., gerçeÄŸi itiraf etti.

30 saat sonra teslim oldu

Kazada 1 kiÅŸinin öldüğü anlaşılınca Soner Ö. her ÅŸeyi itiraf etti. Selçuk Cömert30 saat sonra polise teslim oldu. Habertürk'ün haberine göre, kan örneÄŸi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen Cömert, “ölüme sebebiyet vermekten” tutuklandı.

Fatih Unkapanı’nda 30 Ekim sabaha karşı su birikintisine giren bir otomobil bariyerlere çarptı. Aynı yerde, Ramazan TaÅŸyönetimindeki taksi de kazaya karıştı. 31 yaşındaki medikalci Gökhan Akay, arkadaşı olan TaÅŸ’ı görünce yardıma koÅŸtu. Akay, TaÅŸ ve 3 müşterinin araçtan çıkmasında yardımcı oldu. Bu sırada Taksim yönünden hızla gelen Selçuk Cömert yönetimindeki otomobil, kalabalığın arasına daldı ve Gökhan Akay’ın ölümüne neden oldu. Taksici TaÅŸ da bacağından yaralandı

"Aileme bakacak kimsem yoktu"

Ä°fadesinde, kaza sırasında alkollü olmadığını öne süren Selçuk Cömert kaçış gerekçesini şöyle anlattı: “Yol kaygandı. Frene bastım ama aracı durduramadım. Annem ve kardeÅŸime bakacak kimse yoktu. Tutuklanırım korkusuyla arkadaşımdan direksiyona oturmasını rica ettim. Arandığımı öğrenince teslim oldum. Vicdan azabı duyuyorum.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.