Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib müdahalesi Afrin'i de kapsayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetelerin gündeme ilişkin sorlarını yanıtladı. Erdoğan Afrin ile ilgili olarak, 'İdlib müdahalesi Afrin'i de kapsayacak' dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan gündem de yer alan konular be dış politika ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Ä°DLÄ°B MÃœDAHALESÄ° AFRÄ°N'Ä° DE KAPSAYACAK"

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Suriye'de Rusya ile dayanışma içinde hareket ettiklerini belirterek, “Bu Afrin'i de kapsayacak. Çünkü Afrin bizim için tehdit oluÅŸturabilir. Bizi taciz eden terör örgütlerine karşı yeni sınır ötesi operasyonlar yapabiliriz” CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan Azerbaycan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. ErdoÄŸan gündem de yer alan konular be dış politika ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Ä°DLÄ°B MÃœDAHALESÄ° AFRÄ°N'Ä° DE KAPSAYACAK"

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Suriye'de Rusya ile dayanışma içinde hareket ettiklerini belirterek, “Bu Afrin'i de kapsayacak. Çünkü Afrin bizim için tehdit oluÅŸturabilir. Bizi taciz eden terör örgütlerine karşı yeni sınır ötesi operasyonlar yapabiliri dedi.

Åžu aÅŸamada Ä°dlib operasyonunun yürütüldüğünü hatırlatan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan şöyle konuÅŸtu: 

"Rusya ile bir dayanışma içindeyiz. Bu, Afrin'i de kapsayacak. Çünkü Afrin bizim için her an bir tehdit oluşturabilir. Buralarda bizi taciz eden terör örgütleri var, bu örgütlere karşı biz her an sınır ötesi operasyonlar yapabiliriz. Biz, Münbiç'in de Arapların yaşadığı bir yer olduğunu, buraya YPG'nin PYD'nin sokulmaması gerektiğini ABD'ye başından beri söyledik."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.