Sosyal Medya

Güncel

Ağlayarak veda etmişti! Edip Uğur Sözcü'ye konuştu!

Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifasının ardından suskunluğunu bozdu. Uğur, Türkiye'nin gündemine oturan 'tehdit edilişi' için “O tehditler elbette ölüm düzeyinde değildi. Ama ayrıntı vermek istemiyorum. Yargıya gitmeyi de düşünmüyorum” dedi. AKP'den de istifa eden Uğur yeniden siyasete girme konusunda ise "Şimdilik yeter diyorum ama yarın bir gün ne gösterir bilemeyiz” yorumunda bulundu.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan 'ın isteÄŸiyle Balıkesir BüyükÅŸehir BelediyeBaÅŸkanlığı görevinden ve partisinden istifa eden Ahmet Edip UÄŸur , ilk kez konuÅŸtu.

SÄ°YASETE DEVAM EDECEK MÄ°?

UÄŸur, ‘Siyasete devam mı?' sorumuza, “Benim iÅŸim gücüm var. Onlara bakacağım. 8 torunum var. Onlarla daha fazla vakit geçireceÄŸim. Åžimdilik yeter diyorum ama yarın bir gün ne gösterir bilemeyiz” dedi.

“TEHDÄ°TLER ELBETTE ÖLÃœM DÃœZEYÄ°NDE DEĞİLDÄ°”

Ä°stifa sürecinde “Aileye varana kadar tehditler aldığını” dile getiren ve ağır eleÅŸtirilerde bulunan UÄŸur, “O tehditler elbette ölüm düzeyinde deÄŸildi. Ama ayrıntı vermek istemiyorum. Yargıya gitmeyi de düşünmüyorum” diye konuÅŸtu. (Sözcü)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.