Sosyal Medya

Güncel

Perinçek: Seçimleri kazanmak için Atatürk bayrağına sarılmak gerekiyor!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Türkiye'de seçimleri kazanmak için Atatürk bayrağına sarılmak gerekiyor. Herkes Atatürk'e göre hizasına bakıyor. Bir yerden bu Atatürk'ün Türkiye'nin önüne koyduğu programın hala yürürlükte olduğunu gösterir.



Vatan Partisi Genel BaÅŸkanı DoÄŸu Perinçek, Ulusal Kanal'da gazeteci Rafet Ballı'nın sunduÄŸu Ã‡Ä±kış Yolu programına katıldı. Gündemdeki konulara iliÅŸkin soruları yanıtlayan Perinçek, “EÄŸer biz Atatürk devrimlerini tamamlamak istiyorsak, Atatürkçülüğün yanına gelenlere sevinmeliyiz” dedi.

“ATATÃœRKÇÜLÜĞÜN YANINA GELENLERE SEVÄ°NMELÄ°YÄ°Z”

AK Parti'nin önümüzdeki seçimlerde Atatürkçülerden oy isteyeceÄŸi ÅŸeklindeki iddiaları cevaplayan Perinçek, “Hangi güç bunları Atatürkçülük çizgisine getiriyor. Bugüne kadar karşı duranlar bugün birden bire Atatürk'e inanmaya ve anmaya baÅŸladılar. Bugün ikinci istiklal savaşı veriliyor. Ä°kinci istiklal savaşının birinci istiklal savaşından güç alarak verirsiniz. Daha doÄŸrusu ‘Atatürk devrimcisiyim' diyenlerin sevinçle karşılaması lazım. EÄŸer biz Atatürk devrimlerini tamamlamak istiyorsak, Atatürkçülüğün yanına gelenlere sevinmeliyiz. GeldiÄŸimiz noktada ErdoÄŸan Kemalist devrime teslim oldu” diye konuÅŸtu.

“23 NÄ°SAN'IN ÇOCUK BAYRAMI OLMASI HATALI!”

​Demek ki Türkiye'de seçimleri kazanmak için Atatürk bayrağına sarılmak gerekiyor. Herkes Atatürk'e göre hizasına bakıyor. Bir yerden bu Atatürk'ün Türkiye'nin önüne koyduÄŸu programın hala yürürlükte olduÄŸunu gösterir. 50 yıldır Vatan Partisi'nin programının da doÄŸru olduÄŸunu gösterir. Nedir bizim programımız? Atatürk devrimlerini tamamlamak. Kanımca 23 Nisan'ın Çocuk Bayramı olması hatalı olmuÅŸtur. Anadolunun baÄŸrında Milli Meclis'in açılması ile padiÅŸahlığa bayrak açtı. Her türlü iktidar odağının Ä°stanbul'un elinden alınarak Ankara hükümetinin emrine vermesi bir iç savaÅŸ sürecidir” diyen Perinçek, Kuzey Irak referandumu ve PKK hakkında da ÅŸunları kaydetti:

“KANDÄ°L ÅžU AN SÄ°LAH BIRAKMAYI DÜŞÜNÃœYOR”

PKK bitti. PKK Amerika'nın esas oÄŸlanıdır. Neden PKK Atatürk Türkiyesinden çıktı. Daha birleÅŸtirici ve daha savaşçıdır. Åžimdi Kürdistan projesi çöktüABD yenildi. En küçük bir şüphem yok. Kandil ÅŸu anda silahları bırakmayı düşünüyor. Bu açılımla olmaz. Silahla olur. Ä°ran'la olur. Bölge ülkelerinin birleÅŸmesi ile olur. Bu üçü de oldu. Bizim çözüm diye ortaya koyduÄŸumuz üç maddelik plan ÅŸu anda hayata geçiyor. PKK kuÅŸatılmış durumda. Arkasındaki gücü kaybetmiÅŸ durumda. ABD'nin PKK'ya verdiÄŸi silahlar bölge ülkelerinin eline geçecek. ABD bölge ülkelerine silah yardımı yapmış olacak.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.