Sosyal Medya

Güncel

Münih saldırganının kimliği belli oldu

Almanya



Almanya'nın Münih kentindeki sabah saatlerinde 6 ayrı nokta bıçaklı saldırı gerçekleştiren kişinin 33 yaşındaki bir Alman vatandaşı olduğu açıklandı.

Münih Emniyet Müdürü Hubertus Andrea, düzenlediği basın toplantısında, yakalanan zanlının saldırıyı gerçekleştirdiğinden emin olduklarını söyledi. Saldırganın Münih'te oturduğu ve daha önce adam yaralama, uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğunu açıklayan Andrae, zanlının konuşmak istemediğinden dolayı olayın neden gerçekleştirildiği konusunda bilgi sahibi olmadıklarını aktardı.

TEHLİKE GEÇTİ

Münih halkı için artık herhangi bir tehlikenin bulunmadığını ifade eden Andrae, zanlının psikolojik sorunu olduÄŸunu varsaydıklarını ifade ederek, soruÅŸturmanın sürdüğünü kaydetti. 
Olaylayda 1'i kadın ve 1'i 12 yaşındaki çocuk olmak üzere toplam 8 kiÅŸinin yaralandığını belirten Andrae, hepsinin hafif yaralı olduÄŸunu ve ÅŸu an polise ifade verdiklerini kaydetti. 
Andrea, yaralıların 6'sının Alman, birinin Ä°talyan ve birinin de Romanya vatandaşı olduÄŸunu söyledi. 
Münih kentinde bu sabah bisikletli bir kişi 6 yerde bıçaklı saldırıda bulunmuş, kentte yoğun güvenlik önemli alan polis tarafından Otto Braun Caddesi'nde yakalanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.