Sosyal Medya

Güncel

Fikri Işık müteahhit firmaya sert tepki gösterdi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, kavşak inşaatındaki gecikme nedeniyle müteahhit firmanın görevlisine, "Yakışmadı size, yakışmadı" diyerek tepki gösterdi.



BaÅŸbakan Yardımcısı Fikri lşık bugün öğleden sonra Gebze'de incelemelerde bulundu. Gebze Belediye BaÅŸkanı Adnan Köşker, Ak Parti Kocaeli Ä°l BaÅŸkanı Åžemsettin Ceyhan, Ak Parti Gebze Ä°lçe BaÅŸkanı Hasan Soba ve beraberindekilerle birlikte yapımı bir yıldır devam eden Gebze Anibal KavÅŸağı'na gelerek incelemelerde bulunan Fikri Işık, kavÅŸağın yapımındaki gecikme nedeniyle müteahhit firmanın görevlisine tepki gösterdi. lşık, "Size hiç yakışmadı. Sizin gibi bir firma 6 aylık iÅŸi yapamadı. Sizi bir yere yazdık. Bana anlatmayın, ne anlatıyorsun. Firma isteseydi burayı 6 ayda tamamen bitirirdi. Burası 24 saat çalışılacak yerdi. Yakışmadı size, yakışmadı. Patronlarına söyle" dedi.

Fikri lşık yaptığı açıklamada, "Ä°nÅŸallah Gebze Anibal KavÅŸağı'nda 29 Ekim tarihinden itibaren alttan geçiÅŸ verilmiÅŸ olacak. Hava ÅŸartlarında anormal bir deÄŸiÅŸiklik olmazsa kasım sonuna kadar da kavÅŸak tamamen bitmiÅŸ olacak" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.