Sosyal Medya

Güncel

Bakan Kaya 'ByLock' iddiasına sert yanıt verdi! 'İftiralara karşı hukuki işlem başlatıyorum'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'dan eşinin telefonunda bylock çıktığı için boşandılar iddiasına sert tepki geldi. Bakan Kaya, ilk olarak avukat Fidel Okan'ın sosyal medyada dile getirdiği, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sabah programında gündeme taşıdığı iddia için "Bazı basın organlarında eşim ve şahsım hakkında yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır. İftiralara karşı gerekli hukuki işlemi başlatıyorum" dedi.



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi ile ilgili çirkin iddiayı ilk olarak Avukat Fidel Okan sosyal medyada dile getirdi.

Aynı dakikalarda Fox TV sabah programcısı İsmail Küçükkaya'da aynı iddiayı ekrana taşıdı.

Okan ve Küçükkaya'nın iddiasına göre Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin telefonunda ByLock çıkmıştı. Bakan Kaya da bu istihbaratın ardından eşinden boşanmıştı.

Bakan Kaya, iddialara ilişkin sosyal medya hesabından sert bir açıklama yayımladı. Kaya, "Bazı basın organlarında eşim ve şahsım hakkında yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır. İftiralara karşı gerekli hukuki işlemi başlatıyorum" dedi.

Ä°ÅŸte o tweet...

Bazı basın organlarında eşim ve şahsım hakkında yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır.İftiralara karşı gerekli hukuki işlemi başlatıyorum

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.