Sosyal Medya

Güncel

"Artık onlar da yerli silah kullanacak!"

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hakimler ve savcıların artık yerli silah kullanacaklarını söyledi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi, Türk mühendislerince tasarlanan Milli Piyade Tüfeği'ni (MPT-76) kullanmaya başlamasının ardından şimdi de hakimler ve savcılar yerli silah kullanacak.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Adana'da yapılan 'Adalet Bakanlığı Göltepe Eğitim Tesisleri Açılışı'nda, hakimler ve savcıların artık yerli silah kullanacaklarının müjdesini verdi.

"RUHLARINI 1 DOLARA SATTILAR"

Bakan Gül, “Türk yargısı bağımsız deÄŸil diyenler darbecilerin yanında duran eski Türkiye yargısını özleyen kiÅŸilerdir. Türk yargısında 4 bin hakim savcı ihraç edilmiÅŸtir. Onlar Pensilvanya'ya baÄŸlı olan kendi ruhunu 1 dolara satmış kiÅŸilerdir. Bunlar asla hakim, savcı deÄŸil cübbe giymiÅŸ FETÖ terör örgütü mensuplarıdır. Bunlar ayıklanmıştır ve bu konuda da Türk yargısıyla ilgili kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur” dedi.

Ayrıca Bakan Gül, ABD Ä°stanbul Konsolosu Metin Gül ile ilgili de açıklamalar yaparak, "Konsolosluk görevlisi gözaltı sürecinde 3 defa avukatlarıyla görüştürülmüştür. Sorgusu esnasında avukatı hazır bulunmuÅŸtur. Ailesiyle görüşme saÄŸlandı. Türkiye bir hukuk devletidir. Suçlu vardır, düşman yoktur" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.