Sosyal Medya

Güncel

Pendik'te okula saldırı bir öğrenci öldü, yaralılar var

İstanbul Pendik'te İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen bir şahıs önce pompalı tüfekle okuldan çıkan öğrencilerin üzerine ateş açtı, ardından bileğini keserek intihar girişiminde bulundu. Saldırıda bir kız öğrenci hayatını kaybederken iki öğrenci yaralandı. Saldırgan motorize polisler tarafından yakalandı. Saldırganın 21 yaşında olduğu öğrenildi.



Ä°stanbul Pendik'te okula silahlı saldırı düzenlendi. 3 öğrencinin vurularak yaralandığı bildirildi. Yaralanın bir kız öğrenci hayatını kaybetti. 
 
OKULA GÄ°RÄ°P Ä°NTÄ°HAR ETMEK Ä°STEDÄ°
Edinilen bilgiye göre, Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, elindeki av tüfeğiyle okuldan çıkan öğrencilere ateş açtı. Olayda 2 öğrenci yaralandı,1 öğrenci ise hayatını kaybetti. Saldırgan daha sonra okulun içine girdi. Okul içinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan saldırgan, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Olay yerinde bulunan Ä°HA muhabiri yaÅŸananları, “Saldırgan öğrenci deÄŸil, okul dışından olduÄŸu söyleniyor. Polisler yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığını söyledi. Henüz bilgiler saÄŸlıklı deÄŸil. Ä°ddiaya göre saldırgan kız arkadaşının yanında baÅŸka bir erkek görüyor. Ä°ddialar böyle. Kız arkadaşından ayrıldığı söyleniyor, olayı bu yüzden yaptığı söyleniyor. Öğrenciler hastaneye kaldırıldılar. Öğrencilerde hayati tehlikesi yok deniyor" sözleriyle aktardı.
 
Saldırganın okulun yangın merdivenlerinde intihar girişiminde bulunduğu ancak hayati tehlikesi bulunmayan zanlının polis tarafından gözaltına alındığı belirtiliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.