Sosyal Medya

Güncel

Cemaat-i İslami'den büyük miting

Genel Başkan Makbul Ahmed'in gözaltına alınmasının ardından Cemaat-i İslami, yurt genelinde protesto gösterisi yapılması için çağrıda bulundu.



BangladeÅŸ Cemaat-i Ä°slami hareketinin Genel BaÅŸkanı Makbul Ahmed ve beraberinde gözaltına alınan 8 kiÅŸi için yurt genelinde protesto çaÄŸrısı yapıldı.

Bangladeş Cemaat-i İslami Hareketi, 12 Ekim perşembe günü, yurt genelinde dükkanları kapatmayı ve gözaltına alınan Genel başkan Makbul Ahmed ve beraberindeki 8 kişi için protesto gösterileri düzenlemeye davet etti.

Cemaat-i Ä°slami adına çaÄŸrıyı yapan Mujibur Rahman, STK ve parti yöneticilerine bütün iÅŸlerini askıya almaları ve perÅŸembe günü yapılacak protesto gösterilerine katılmaları için çaÄŸrıda bulundu.

NE OLMUÅžTU?

BangladeÅŸ Cemaat-i Ä°slami Genel BaÅŸkanı Makbul Ahmed, Genel Sekreteri Shafikur Rahman, BaÅŸkan Yardımcısı Gulam Parwar ve 6 kiÅŸi daha, 'yıkıcı bir plan yapmak üzere gizli toplantı tertiplemek' iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Mahkeme ise bir sonraki celseye kadar, yani 10 gün daha gözaltıların sürmesine karar vermiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.