Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu 'piknik yapıyorlar' demişti... Erdoğan sert çıktı: Orada mıydın?

Erdoğan, Erzurum'da MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik geçtiğimiz haftalarda gündem yer alan SİHA tartışmaları ile ilgili sert açıklamada bulundu. Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu 'piknik yapıyorlar' demişti... Orada mıydın?' dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı ile MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış töreninde konuştu.

Erdoğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz haftalarda SİHA'lar tarafından öldürülen PKK'lıların piknik yapmaya gittiğini, yanlarında silah olmadığını söylemesi konusunda sert eleştiride bulundu.

"KILIÇDAROĞLU SEN ORADA MIYDIN?"

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerinde şunları kaydetti:

"2007 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde her şey ayaklar altına alınarak başlattığımız değişim bizi 16 Nisan'a taşıdı. Kimi zaman sokakları, kimi zaman mahallelere hendekler kazdılar. Kimi zaman darbe yapmaya çalışarak ekonomik kriz çıkarmak için uğraşarak sürdürdükleri saldırıları boşa çıkardık. Bunların akıllarını başlarına alacakları yok. Varsınlar geçmesinler, onlar saldırdıkça biz güçleniyor, çelme taktıkça onlar biz daha yükseğe çıkıyoruz. Şu anda biz İnsansız hava araçlarımızı yapıyor muyuz? Şu anda ana muhalefet Kandil'i arkasına alanlar ne diyor? Piknik yapanları vuruyorlar diyor. Adamlar teröristlerin adını piknik yapanlar koydu. Çıkmış ne diyor? Onların yanında silah yoktu diyor. Kılıçdaroğlu sen orada mıydın? Bas bas bağırıyorlar ben buradayım diyor, kameralarla yer tepitleri yapıyor ve SİHA'larımız tam hedeften vuruyor. Dedik ya hangi Batı ülkelerine sığınacaklarsa sığınsınlar ama halkımın huzuruna asla müdahale edemeyecekler.

Ne dedik, inlerine gireceğiz dedik mi? Şahadete yürüyen bu gençlerimizin intikamını alacağız. Onların kanını yerde bırakmayacağız. 1 bizden gidiyorsa 10 onlardan gidiyor."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.