Sosyal Medya

Ekonomi

Küresel Katılım Finans Zirvesi İstanbul'da gerçekleşecek

Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) , 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.



Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) , 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde Ä°stanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleÅŸtirilecek.

GPAS açıklamasına göre, parayı, üretim ve yatırımla büyütmeyi amaçlayan, insanı ve insani deÄŸerleri temeline alan ‘Ä°nsani Finans’ kavramı, finans sistemindeki tüm aktörlerin katılımıyla Ä°stanbul’da masaya yatırılıyor. 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde Ä°stanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleÅŸtirilecek Küresel Katılım Finans Zirvesi, insani deÄŸerleri ön plana çıkaran yeni paylaşım ekonomisinin ruhuna inanan kiÅŸi ve kurumları bir araya getirecek.

CumhurbaÅŸkanlığı himayelerinde, Müstakil Sanayici ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi (MÃœSÄ°AD) ile Türkiye Katılım Bankaları BirliÄŸi (TKBB) organizasyonunda, Hazine MüsteÅŸarlığı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu BaÅŸkanlığı’nın destekleriyle gerçekleÅŸecek.AA

Açılış konuÅŸmasının CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından yapılması öngörülen zirvenin kapanış galasının ise BaÅŸbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleÅŸtirilmesi planlanıyor.

Organizasyon, 50 ülkeden 10 binden fazla ziyaretçi, 1000 kurumsal katılımcı, 100 giriÅŸim sermayesi ve varlık fonunun yanı sıra Tesla Motors CTO’su JB Straubel’in de aralarında bulunduÄŸu 200’den fazla konuÅŸmacıyı bir araya getirecek.

Organizasyon kapsamında düzenlenecek 75 farklı oturumda, sektör temsilcileri ve bürokratlarla birlikte, Oxford ve Harvard gibi üniversitelerinde görev yapan çok sayıda akademisyen, insani finans sisteminin topluma ve insana sağlayacağı faydaları masaya yatıracak, bu kapsamda geliştirilebilecek finansal ürünleri ve bu ürünlerin altyapılarını tartışacak.

GPAS Ä°stanbul, ‘Ä°nsani Finans Panelleri’ ve ‘Ä°novasyon Oturumları’ ile farkındalık saÄŸlamayı, "Business School’ ile insani finans dünyasını anlatmayı, ‘Fon ve GiriÅŸimci Görüşmeleri’ ile yeni yatırımları geliÅŸtirmeyi, ‘Devlet ve Endüstri Panelleri’ ile fikir paylaşımında bulunmayı, ‘EÄŸitim Programları’ ile insani finans bilincini artırmayı amaçlıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.