Sosyal Medya

Güncel

Londra metrosunda patlama meydana geldi

İngiltere'nin başkenti Londra'da Parsons Green metro istasyonunda meydana gelen patlamada çok sayıda kişi yaralandı. Polis olayı terör saldırısı olarak değerlendirirken, İngiliz haber siteleri patlamanın 'el yapımı patlayıcı cihaz' ile gerçekleştiğini ileri sürdü. Olay yerinde patlamamış ikinci bir bombanın etkisiz hale getirildiği de iddia edildi. Patlamada yaralananların yüzünde yanıklar olduğu belirtiliyor.



İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonunda patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen fotoğraflar metroda beyaz bir kovanın içerisinde bulunan çantanın patladığını gösteriyor. Londra polisi olayda çok sayıda yaralı olduğunu bildirdi. İnsanların yüzünde yanıklar olduğu aktarılıyor. Olay yerine ambulanslar ulaştı. Çıkan panik nedeniyle bazı kişilerin birbirini ezerek izdihama sebep olduğu açıklandı.

17-09/15/444ccd0700000578-4887032-image-a-1_1505461386285.jpg

Twitter'da paylaşılan bir fotoÄŸrafta yanmış bir kova görülüyor.  

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Olayda çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Londra itfaiyesi olayın Parsons Green istasyonunda gerçekleştiği açıklandı.

17-09/15/screenshot_1.jpg

Londra Ä°tfaiye TeÅŸkilatından bir sözcü, “Parsons Green istasyonunda bir vagonda patlama olduÄŸu ihbarı üzerine olay yerine iki itfaiye aracı gönderdik” dedi. Patlamanın ardından bölgedeki metro seferleri durduruldu.

17-09/15/1.jpg

Londra metrosunu günde ortalama 5 milyon kişi kullanıyor. Görgü tanıklarına göre yolcular vagondan dışarı çıkmaya çalışırlarken bir alev topu vagon boyunca ilerledi.

17-09/15/screenshot_2.jpg

Olay yerinde yaklaşık 50 itfaiye erinin görev yaptığı ifade edildi. Çıkan panik nedeniyle bazı kişilerin birbirini ezerek izdihama sebep olduğu açıklandı. Polis, halktan olay bölgesinden uzak durmasını istedi.

17-09/15/7820815.jpg

İKİNCİ BOMBA PANİĞİ

Reuters'ın haberine göre terörle mücadele kaynakları olayın 'terörizm' olarak değerlendirildiğini aktardı. İngiliz haber sitesi Mail Online, patlamanın 'el yapımı patlayıcı cihaz' ile gerçekleştiğini öne sürdü. Olay yerinde patlamamış ikinci bir bombanın etkisiz hale getirildiği iddia ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.