Sosyal Medya

Güncel

Mahir Ünal: Devlet FETÖ'yü 2012 yılında fark etti

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, devletin FET֒yü 2012 yılında fark ettiğini ve CHP’nin devletin mücadelesine engel olduğunu söyledi.



AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ãœnal, Antalya'nın Aksu ilçesinde partisinin 4. OlaÄŸan Ä°lçe Kongresine katıldı. 

Burada partililere seslenen Ünal, FETÖ yapılanmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluk' sözüne de açıklık getirdi.

CHP: YARGI İÇERİSİNDE BİR PARALEL YAPILANMA OLDUĞUNU SÖYLEMEK DOĞRU DEĞİL, BU KONUDA YETERLİ DELİL YOK

Devletin FETÖ'yü 2012 yılında fark ettiğini söyleyen Ünal, FETÖ'nün o dönem sivil toplum kuruluşu kılığında olduğunu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun 17 Şubat 2012 tarihinde, "Yargı içerisinde bir paralel yapılanma olduğunu söylemek doğru değildir. Bu konuda yeterli delil yoktur deniliyor" söyleminde bulunduğunu belirterek, CHP'nin devletin mücadelesine engel olduğunu ileri sürdü.

"İLK GÜNKÜ ÖNCELİKLERİNİZİ AŞKINIZI KAYBETTİYSENİZ..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın metal yorgunluk sözüne de açıklık getiren Ünal, partililere hitap ederek şunları söyledi;

"Metal yorgunluÄŸunun üstünüze alınmayın. CumhurbaÅŸkanımızın söylediÄŸi ÅŸeyi iyi anlamak lazım. 

Dönün ve nefsinize sorun, ilk günkü önceliklerinizi aşkınızı kaybettiyseniz, bu ruhla bu heyecanla hareket etmiyorsanız o zaman deyin ki bende metal yorgunluğu var"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.