Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli: Sözde müttefikler terör örgütlerini kolluyor

Devlet Bahçeli Isparta'da temel atma töreninde konuştu. 25 Eylül'deki referandum Kürdistan provası olduğunu söyleyen Bahçeli, sözde müttefikler terör örgütlerini kolluyor' dedi.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta'da temel atma töreninde konuştu.

"SÖZDE MÜTTEFİKLERİMİZ TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KOLLUYOR"

"25 Eylül'deki referandum Kürdistan provasıdır. Buna asla izin verilmemelidir" diyen Devlet Bahçeli ÅŸunları kaydetti:

"Malazgirt'te yendiklerimiz, Çanakkale'de tepelediklerimiz, Sakarya'da ezdiklerimiz, İzmir'den denize döndüklerimiz PKK, PYD DHKP-C, IŞİD, FETÖ yoluyla önceden yapamadıklarını yapabileceklerini sanıyorlar. Görüyorsunuz sözde müttefikimiz olan ülkeler bu terör örgütlerine arka çıkıyor. Irak'ın kuzeyinden başlayarak akdenize ulaşan terör devleti kurma girilşimlerine hız verilmiştir."

"25 EYLÃœL'DE KÃœRDÄ°STAN PROVASI YAPILACAK"

"25 Eylül'deki referandum ile Kürdistan'ın provası yapılacaktır. Asla izin verilmemelidir. İdlib üzerinden yeni ve vahşi bir hesap daha ortaya konmak istenmektedir. Bu tuzağa karşı dikkatli olunmak zorundadır. IŞİD bahanesiyle PKK-PYD'ye görülmemiş imkanlar sunanlar, Barzani'yi referandum için teşvik etmektedir."

"HÃœKÃœMETÄ°N YANINDAYIZ"

Bahçeli konuşmasın şu noktalara da değindi:

"FETÖ'nün başı da Amerika'da korunmaktadır. Almanya da Türkiye düşmanlığı yapmaktadır. Almanya, PKK'yı da yıllardan bu yana beslemektedir. Merkel ve bazı çevrelerde Türkiye düşmanlığı yapılıyor. Almanya'nın iki yüzlü davranışı, kendi yaptığında normal karşılanmaktadır. Bu yanlıştır, dostlukla bağdaşmamaktadır. Dayanışma ruhunu canlı tutmalıyız. Birlikte durmazsak dalga dalga üstümüze gelecekler. Türk milletinin tarihi varlık haklarını korkusuzca savunuyoruz. Konu vatandır, devlettir, millettir. Yapay anlaşmazlıklarla geçireceğimiz zaman yoktur. Bizim için önce devletimiz ve ülkemiz gelir. Kendisini gizli tutmaya çalışan düşmanlarla mücadele ediyoruz. Bu mücadelede devletin de hükümetin de yanındayız, yardımcısıyız. Aziz vatanımızı korumak durumundayız. Gerek siyasi, gerekse toplumsal düzeyde birlikte hareket etmemiz zaruridir.

MHP'nin tespitlerinin haklılığı ortadadır. Sadece elimizi değil gövde ve benliğimizi taşın altına koyan bir irade gösteriyoruz. Bu duruşumuza kulp takmak için tetikte bekleyenler çoktur. Biz aciz, pısırık, korkak bir hareket değiliz. Aksini düşünenin alnını karışlar, heveslerini kursaklarında bırakırız. Kerkük, Musul, Bosna özetle tüm İslam nabzının attığı her yer için ayaktayız. Mazlumlarun gül sedasıyız, mağdurların nefesi, tüm İslam ülküsünün sevdalısıyız. Türkiye'nin düşmeyecek son kalesiyiz. Amacımız Türkiye'nin birliğidir. Derdimiz Türk milletinin beraberlik içinde kardeşçe yaşamasıdır. Malazgirt'te, Kocatepe'de zafere ulaştıysak bugün de aynısını yapacağız."

İKİ YÜZLÜ ALMANYA..

"Almanya'nın iki yüzlü ve temeli olmayan yaklaşımı utanmazlıktır. Almanya'da yaklaşan genel seçimler bazı çevreleri de Türkiye düşmanlığı propagansa yapma konusunda yarışa sokmuştur. Bir olmazsak bizi ayıracaklar. Aynı gemideyiz. Konu vatandır, konu devlettir, konu milletir. Türkiye çok sayıda düşmanla mücadele etmektedir. Bu mücadelede hükümetin de devletin de elbetteki yanındayız, destekçisiyiz. Terörle mücadelede ülkemizin ve milletimizin yanında duruyor ve sadece elimizi değil gövdemizi de taşın altına koyuyoruz. Türk İslam nabzının attığı her yer için varız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.