Sosyal Medya

Güncel

Başkan Kocaoğlu açılışı terk etti

İzmir Belediye Başkanı, katıldığı açılış töreninde kendisine yönelik sloganlar atılmasına sinirlenerek, alanı terk etti.



Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ortaklığında hayata geçirilen toplu taşıma sistemi Ä°ZBAN’ın Selçuk hattının açılış töreni sırasında Ä°zmir Belediye BaÅŸkanı Aziz KocaoÄŸlu, aleyhine sloganlar atılması ve 'Recep Tayyip ErdoÄŸan' sloganları Ã¼zerine sitemde bulunarak töreni terk etti.

KocaoÄŸlu, "Bu projenin anası da babası da Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi’" olduÄŸunu söyleyerek, ''Sayın BaÅŸbakan'a sorun. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40’ı geçti. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye baÅŸkanınızım. Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız'' dedi.

 

''BU PROJENÄ°N FÄ°KÄ°R BABASI Ä°ZMÄ°R BÃœYÃœKÅžEHÄ°R BELEDÄ°YESÄ°DÄ°R''

Aziz Kocaoğlu konuşmasında şunları söyledi;

"DeÄŸerli arkadaÅŸlar, dinlerseniz sözümü kısa kesip ineceÄŸim. Bu projenin fikir babası da, uygulayıcısı da Sayın BaÅŸbakanımız burada, bu projenin anası da babası da Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesidir. 

Bunu böyle bilin, Sayın BaÅŸbakan'a sorun. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40’ı geçti. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye baÅŸkanınızım. 

Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje Sayın BaÅŸbakanımız kadar benim projemdir. Buna göre davranılması ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum, adam gibi durun, hepinizi saygıyla selamlıyorum”

Başkan Kocaoğlu, konuşmasının ardından töreni terk etti.

BAÅžBAKAN YILDIRIM: AZÄ°Z BAÅžKAN'IN ÅžEKERÄ° VAR

BaÅŸbakan Binali Yıldırım, Ä°zmir’de katıldığı törende Aziz KocaoÄŸlu'nun sloganlar sonrası sitem edip töreni terk etmesiyle ilgili,  “BaÅŸkan niye sinirlendi anladınız mı? Demek ki Recep Tayyip ErdoÄŸan sevgisine hala tahammül edemeyenler var. Aziz BaÅŸkan’ın ÅŸekeri var. Birden ÅŸekeri çıktı vitesler attı. Ama öfke onun olsun, sevgi bizim olsun” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.