Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan CHP'ye 'Şehitlikte alkol' göndermesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı 3. yıl özel yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Malazgirt kutlamalarına değinen Erdoğan, Malazgirt'te güneşin altında bekleyenlerle, CHP'nin Adalet Kurultayı'na gidenlerin birbirinden çok farklı olduğunu söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı 3. yıl özel yayınında gündeme dair açıklamalarında Malazgirt kutlamaları ile ilgili değerlendirmede bulunurken, CHP'nin Çanakkale'de tertiplediği Adalet Kurultayı'na atıfta bulundu.

"Malazgirt'te, bu hafta o yakıcı güneşin altında hamdolsun 50 bini aşkın genç vardı." ifadelerini kullanan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu gençler oraya bir aşkla, heyecanla geldiler. Ama onlar, bir grup Çanakkale'ye gidenler gibi değildi. Onlar farklıydılar. O Çanakkale'ye 'Adalet istiyoruz.' diye gidenler maalesef şehit mezarlıklarının olduğu yerlerde, onlar kimisi votka mı içersiniz, kimisi şarap mı, kimisi bira mı? Bunu konuşurken, bizim gençliğimiz orada sadece 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.' dedi."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.