Sosyal Medya

Güncel

Koray Aydın: 'Mutlaka iktidar olacağız'

Meral Akşener'in kuracağı partide olacağını duyuran eski MHP'li Koray Aydın' Mutlaka iktidar olacağız' dedi.



Meral AkÅŸener'in kuracağı partide olacağını duyuran eski MHP'li Koray Aydın, “Uzun uzun düşündüm. Dava arkadaÅŸlarım ve ailemle istiÅŸare ettim ve nihayet siyasi hayatımın belki de en zor kararını verme noktasına geldim.

Bu mücadele bir gereklilikten doÄŸmuÅŸ, kendi yatağını mecburiyetle bulmuÅŸtur” dedi. 

Koray Aydın, siyasi hayatına Meral AkÅŸener ile devam etme kararı aldı. MHP’den ayrılma kararını düzenlediÄŸi basın toplantısı ile resmen açıklayan Aydın, salona Meral AkÅŸener ile birlikte geldi.

Aydın, yaptığı konuÅŸmada, “Mücadele hayatımın en anlamlı ve zorlu açıklamalarından birini yapmak üzere karşınızdayım.

Biz ülkücülerin mücadelesi milletin ve devletin yüceltilmesi gayesinden ibarettir. Bu gaye her türlü çıkar ve hesabın önünde gelir.

Ben Koray Aydın olarak bütün ömrümü BaÅŸbuÄŸ Alparslan TürkeÅŸ’in yanında ve yolunda geçirmiÅŸ, milliyetçi ve ülkücü hareketin bekası için gündüz oturmamış, gece uyumamış bir kardeÅŸinizim.

MHP’nin gençlik kollarından baÅŸlayarak her kademesinde görev almış, TürkeÅŸ Bey’e Genel Sekreterlik ve evlatlık yapmış bir ülkücüyüm. BulunduÄŸum yerden dönüp geriye baktığım zaman ülkücü hareket ve MHP’nin azamet ve ihtiÅŸamı mevcut durum ile kıyaslama lüksüne ve hakkına sahip olan ender siyasetçilerden biriyim.

MHP ve ülkücü hareketin kuruluÅŸ ilkelerinde ülküleri mevcut yönetim tarafından terk edilmiÅŸtir. Gönül seferberliÄŸi ilkesinden vazgeçilmiÅŸ, sırf farklı adayı destekledikleri için partili kardeÅŸlerimiz baba ocaklarından alıkonulmuÅŸ ve baÅŸkalarına gösterilen engin hoÅŸgörü ülküdaÅŸlarımızdan esirgenmiÅŸtir” ifadelerini kullandı.

MUTLAKA Ä°KTÄ°DAR OLACAÄžIZ

Yeni kurulan partinin mutlaka iktidar olacağını söyleyen koray aydın sözlerine şöyle devam etti:

'Milletimiz Cumhuriyetin kurucu değerlerine hürmet gösterilen bir hareketin özlemi içindedir bu hareket mutlaka iktidar olacaktır'.

'BU MÃœCADELEYE OMUZ VERMEYÄ° MÄ°LLÄ° BÄ°R VAZÄ°FE SAYIYORUM'

Uzun uzun düşündüğünü, dava arkadaÅŸları ve ailesiyle istiÅŸare ettiÄŸini belirten Aydın, “Nihayet siyasi hayatımın belki de en zor kararını verme noktasına geldim.

Kanaatim odur ki; millet ve devlet bekası, herşeyin üstündedir. Cesaret ve atılganlık göstermek, yeni bir yol bularak gerekirse demir dağı eritmek aydınlık geleceğin mimarı olmak demektir.

61 yaşındayım. Hiçbir çıkar ve hesap gütmüyorum. Tek muradım çocuklarınıza ve torunlarınıza daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için son nefesime kadar mücadele etmektir” ifadelerini kullandı.

Koray Aydın’ın eÅŸi Gönül Aydın’a teÅŸekkürlerini ileterek konuÅŸmasına baÅŸlayan Meral AkÅŸener ise, “Bugün bu tablonun oluÅŸmasında en büyük katkı Gönül kardeÅŸime aittir. En kalbi teÅŸekkürlerimi kendisine sunuyorum. Tek söz söylemeyeceÄŸim. Sadece biz Türkiye’ye, tıkanmış siyasetine çok önemli bir seçeneÄŸi oluÅŸturmak için yola çıktık” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.