Sosyal Medya

Güncel

YaÄŸmayan doludan geriye kalan manzaralar - FOTO

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dolu uyarılarının ardından vatandaşlar ve otoparkçılar, araçları korumak için üzerlerini battaniye ve halı ile kapladı.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dolu yağışı uyarısı sonrasında kapalı otoparklarda yer bulamayan bazı vatandaÅŸlar araçlarını açık otoparklara yerleÅŸtirdi.

Geçtiğimiz dolu yağışında çok sayıda aracın zarar görmesi sonrasında sürücülerin araçlarını battaniye, halı ve karton ile örterek önlem alması renkli görüntüler oluşturdu.

SÜRÜCÜ ARACI ZARAR GÖRMESİN DİYE BİZDEN RİCA ETTİ

Açık otoparka park eden sürücünün aracını örten otoparkçı Mehmet Alan, “Battaniye ve karton ile önlemimizi aldık. Geçen yaÄŸmurda milletin aracı delik deÅŸik oldu.

Bizde böyle önlem aldık. Battaniye, yorgan, bez parçası ve kartonları örttük. Çünkü geçen yağışta araçlar çok ciddi yara aldı. Dolu yağışı durumunda aldığımız önlemler aracı korur.

Çoğu insan bugün araçsız dışarıya çıktı. Dolu yağışı uyarısı nedeniyle bu şekilde bir boşluk oldu.

O yüzden doluluk oranı çok düşük. Bu önlemi biz aldık, sürücü aracı zarar görmesin diye bizden rica etti.

Yağış baÅŸlarsa diÄŸer araçlar içinde bir önlem alacağız” dedi.

VARONDAŞLARDAN KARTONLU ÖNLEM

Ä°stanbul’da yapılan dolu yağışı uyarısının ardından araçlarını korumak isteyen vatandaÅŸlar ilginç önlemlere baÅŸvurdu.

Yaklaşık 1 ay önce yağan doludan araçların zarar görmesi üzerine benzer bir durumun yaşanmaması için araçlarını halı ve kilimler ve kartonlarla korumaya aldı.

Aracını kartonlarla örten Serkan DoÄŸan isimli bir vatandaÅŸ, “Dolu beklentisi yoÄŸun bir ÅŸekilde çıktığı için kendi ÅŸartlarımızla korumaya çalıştık. Elimizden geldiÄŸi kadar korumaya çalıştık” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.