Sosyal Medya

Güncel

Koray Aydın: Ülkücüler öz yurdunda garip

Meral Akşener’in de hazır bulunduğu bir toplantı ile basın açıklaması yapan Koray Aydın MHP’den istifa ederek yeni partiye geçeceğini açıkladı.



Koray Aydın MHP'den ayrılma kararını resmen açıkladı. Meral Akşener'in kuracağı partide olacağını duyuran Aydın, "Uzun uzun düşündüm. Dava arkadaşlarım ve ailemle istişare ettim nihayet siyasi hayatımın en zor kararını verme noktasına geldim. Bu yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir vazife sayıyorum. Yeni partimiz hayırlı olsun" dedi.

Basın toplantısı yapan MHP'li Koray Aydın partiden istifasını açıklayan bir konuÅŸma yaptı.

Ä°ÅŸte Aydın’ın o açıklamaları:

Sesime kulak kesilen herkesi hürmetle selamlıyorum. Biz ülkücülerin mücadelesi milletin yüceltilmesi mücadelesidir bu her çıkarın üzerindedir. Ben bütün ömrümü Alparslan TürkeÅŸ’in yanında geçirmiÅŸ bir kardeÅŸinizin. MHP’nin gençlik kollarından baÅŸlayarak hemen her yerde görev almış biriyim. MHP ve Ãœlkücü hareketin kuruluÅŸ deÄŸerleri mevcut yönetim yüzünden zarar görmüştür.

Milliyetçi Harekt Partisi olağanüstü kurultay kongresi süreci tarihe kara bir sayfa olarak geçti. İlçe düzeyinde bile muhalif isimlere tahammül gösterilmedi. Bir ilimizin kongresi iki kera tekrarlandı, istifa edildi. Kısacası kimsenin yapamadığı ülkücü kıyımı yaşandı. Şairin de dediği gibi Ülkücüler öz yurdunda garip öz vatanında parya oldu.

Bizler MHP Genel Başkanı'na tek kötü söz etmedik! Ya bir yol bul, ya bir yol yap ya da yolumuzdan çekil dedik.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.