Sosyal Medya

Coğrafyamız

Şeyh Salah'ın öldürülmesi için plan hazırlanıyor!

Arap İnsan Hakları Örgütü, 1948'de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket lideri Şeyh Raid Salah'ın cezaevinde öldürülmesine karşı uyarıda bulundu.



Åžeyh Raid Salah'ın gözaltına alınmasının ve zindanda iÅŸgalci gardiyanların saldırısına maruz kalmasını Arap Ä°nsan Hakları Örgütü, iÅŸgal yönetiminin Åžeyh Raid Salah'ın kanunlara uygun faaliyetlerinden duyduÄŸu rahatsızlığın boyutunu gösterdiÄŸini ifade etti. Örgüt, Åžeyh Raid Salah için koruma talep etti.

ÖLDÜRÜP, DOĞAL ÖLÜM GİBİ GÖSTERECEKLER

Ä°ÅŸgal subaylarının Åžeyh Raid Salah'ı cezaevinde öldürüp doÄŸal bir ÅŸekilde vefat etmiÅŸ gibi göstermekle tehdit ettiklerini kaydeden Arap Ä°nsan Hakları Örgütü, Åžeyh Raid Salah'ın faaliyetlerine engel olamayan iÅŸgalcilerin Salah’ı ortadan kaldırmak için özel bir yol geliÅŸtirdiklerini öne sürdü. 

Ä°srail mahkemesi, Åžeyh Raid Salah'ın gözaltı süresini 21 AÄŸustos'a kadar uzatmıştı.
Åžeyh Raid Salah, mahkemede yaptığı konuÅŸmada, mahkumların saldırısına ve hakaretlerine maruz kaldığını belirterek, başına herhangi bir kötü olay gelmesi halinde bundan Netanyahu hükümetinin sorumlu olacağını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.