Sosyal Medya

Güncel

Son nefesinde katilini yakalattı

İstanbul'da bıçaklanarak öldürülen Sevim Görmek, ölmeden önce katilinin torunu olduğunu söyledi.



Esenyurt Sultaniye Mahallesi’nde yaÅŸayan 70 yaşındaki Sevim Görmek, evinde bıçaklandı. Bahattin Görmek, önceki gün saat 21.00 sıralarında evine girince, karısını kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Saat 19.00 sıralarında bıçaklanan yaÅŸlı kadın eÅŸine “Beni torunum Yıkılmaz bıçakladı” dedi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTÄ°

Bahattin Görmek, telefonlarına sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, yaşlı kadına müdahale etti. Hastaneye götürülen yaşlı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

EVDEN KOŞARAK ÇIKTIĞINI GÖRÜNCE..

Polise ifade veren Bahattin Görmek, eÅŸinin katil zanlısı olarak torununun ismini verdiÄŸini söyledi. Cinayet Büro AmirliÄŸi ekipleri görgü tanıklarının da ifadesini aldı. YaÅŸlı çiftin bir komÅŸusu, 22 yaşındaki Yıkılmaz G.’nin anneannesinin evinden koÅŸarak çıktığını söyledi. Yıkılmaz G., Fatih’te gözaltına alındı.

Son nefesinde katilini yakalattı

"UYUÅžTURUCU BAÄžIMLISIYIM, PARA Ä°STEDÄ°M.."

Anneannesini bıçaklayarak öldüren Yıkılmaz G, emniyetteki ifadesinde, “Ben uyuÅŸturucubağımlısıyım. Anneannemden her zaman para alır sonra da uyuÅŸturucu alarak içerim. Bu kez istedim vermedi. Ben de çok sinirlendim. Bıçakladım. Daha sonra evdeki parayı alarak Sultangazi’de uyuÅŸturucu alıp kullandım” dediÄŸi öne sürüldü.

Sultangazi’de yakalanarak AsayiÅŸ Åžube Cinayet Büro AmirliÄŸinde sorgusu devam eden Yıkılmaz G.’nin sorgusunun ardından savcılığa çıkarılacağı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.