Sosyal Medya

Güncel

Darbecileri yakalatan yüzbaşı kazada hayatını kaybetti

Önceki gün İzmir'de kaza yaparak hayatını kaybeden Yüzbaşı Şevket Soyer'in, darbeci askerlerin yakalanmasını sağladığı ortaya çıktı.



15 Temmuz gecesi Bursa Ä°l Jandarma Komutanlığı’nı ele geçirmek için gelen ve sıkıyönetim belgeleri bulunan darbeci askerlerin polisle iÅŸbirliÄŸi yapıp yakalanmasını saÄŸlayan Yüzbaşı Åževket Soyer (36), Ä°zmir Foça’da kaza geçirerek hayatını kaybetti.

Darbecileri yakalatan yüzbaşı kazada hayatını kaybetti

ARACI UÇURUMDAN YUVARLANDI

Yüzbaşı Soyer, izinli olarak eÅŸi ve çocuÄŸu ile Foça’ya gitti. Sabah saatlerinde bir iÅŸ için AliaÄŸa’ya otomobili ile giden Soyer, Yeni Foça sahil yoluna geldiÄŸi sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybedince araç 30 metrelik uçurumdan aÅŸağı uçtu.

Otomobili ile arkadan gelen bir Alman vatandaşı, kazayı fark ederek diğer sürücülerden yardım istedi.

Darbecileri yakalatan yüzbaşı kazada hayatını kaybetti

YAKINLARI KAZANIN ŞÜPHELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Jandarma ve ambulans olay yerine geldiÄŸinde Soyer’in öldüğünü belirledi. Soyer, Eski Foça Mezarlığı’nda topraÄŸa verildi.

Habertürk'ten Mehmet Ä°nmez'in haberine göre kazanın şüpheli olduÄŸunu söyleyen Soyer’in yakınları, devletin bu olayı detaylı bir ÅŸekilde araÅŸtırmasını, kaza mı, yoksa suikast mı olup olmadığının belirlenmesini istedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.