Sosyal Medya

Güncel

Saadet partisi catı adayımız Karamollaoğlu olsun diyor

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Avukat Bülent Kaya 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak aday olarak Temel Karamollaoğlu’nu aday göstermek istediklerini söyledi.



Saadet Partisi Genel Ä°dare Kurulu üyesi Avukat Bülent Kaya 2019'daki CumhurbaÅŸkanlığıseçiminde partilerinin Genel BaÅŸkanı, Temel KaramollaoÄŸlu’nu CumhurbaÅŸkanı adayı göstermek istediklerini söyledi. Saadet Partili Kaya, KaramollaoÄŸlu’nu hem aday gösterip hem de muhalefete ilk aÅŸamada KaramollaoÄŸlu üzerinde anlaÅŸalım teklifi götüreceklerini belirtti.

“KARAMOLLAOÄžLU TÃœM PARTÄ°LERÄ°N ÃœZERÄ°NDE Ä°TTÄ°FAK EDECEĞİ BÄ°RÄ°"

KRT’de ÇaÄŸlar Cilara'nın stüdyo konuÄŸu olan Saadet Partili Kaya ÅŸunları söyledi:

“Elbette Saadet Partisi kendi siyasi programını sırf kendisini iktidara getirmek için deÄŸil, bu ülkenin 80 milyonuna da huzur ve gelecek vaat ettiÄŸini düşündüğü için bu siyasi projeyi en iyi uygulayabilecek adayların da elbette kendi adayları olduÄŸunu düşünür. Sayın Genel BaÅŸkanımız da Türkiye'nin meselelerine vakıf, Türkiye'deki bu siyasi atmosferi düşürebilecek, Türkiye'yi bu kutuplaÅŸtırmadan çıkarabilecek bilge bir kiÅŸiliÄŸe sahip.

Bizim Genel BaÅŸkanımızın diÄŸer tüm siyasi partilerin de üzerinde ittifak edici özellikleri taşıyan bir Genel BaÅŸkan olduÄŸunu düşünüyoruz, bu bizim düşüncemiz. Ama elbette sayın Genel BaÅŸkanımızdan daha fazla toplumun büyük kesimlerini kucaklayıcı ve toplumu süreçte kazanabileceÄŸi hissini oluÅŸturacak bir aday olursa onu da deÄŸerlendiririz. Biz kendi adayımızı dayatmayız ama biz kendi Genel BaÅŸkanımızı Türkiye’nin ÅŸuan ihtiyaç duyduÄŸu baÅŸkanlık profili için uygun bir aday olduÄŸunu elbette düşünüyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.