Sosyal Medya

Güncel

DBP'liler çocuklarımı kaçırıp dağa götürdü

Diyarbakır’da 2 çocuğunu Demokratik Bölgeler Partisi’nin (DBP) kandırdığını iddia eden Remziye Akkoyun ile partililer arasında arbede yaşandı.



Alınan bilgiye göre, bir oÄŸlunun DBP’lilerce kandırılarak daÄŸa götürüldüğünü, diÄŸer oÄŸlunun ise yine partinin düzenlediÄŸi yasa dışı eylemlere katıldığı için cezaevine girdiÄŸini öne süren Remziye Akkoyun, çocuklarının akıbetini sormak için parti binasına gitti. Burada Akkoyun ile partililer arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında parti binasındaki bir kiÅŸi, Akkoyun’un üzerine demlikle kaynar çay döktü. Akkoyun, yaÅŸanan arbede sırasında baygınlık geçirdi. 

Partililerin haber vermesi üzerine binaya gelen polis, baygın haldeki Akkoyun’u hastaneye kaldırdı. Tedavisinin ardından götürüldüğü emniyette ifadesi alınan Akkoyun’un, 2 yıldır kayıp olan oÄŸlunun DBP’lilerce kandırılarak örgüte katıldığını düşündüğünü, bu nedenle geçen yıl 5 kez, bu yıl da 7 kez DBP’ye gittiÄŸini söylediÄŸi öğrenildi. 

Akkoyun, AA muhabirine Kürtçe yaptığı açıklamada, “‘Çocuklarımı düşünüyorum. Gözüme uyku girmiyor. Her gün pencerenin kenarına geçip, çocuklarımın gelmesini bekliyorum.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.